miercuri, 16 noiembrie 2016

Acum se poarta auriul la balerini si botine de piele naturala!

Tuturor ne place sa incaltam din cand in cand o pereche de balerini din piele, deoarece, oricat ne-ar placea pantofii cu toc inalt, avem nevoie si de comoditate.
Mai ales in cazul in care este vorba de o pereche de balerini din piele naturala, rasfatul pentru picioarele noastre este maxim.
Nu va ganditi ca se pot purta balerini doar la tinutele casual sau de-a dreptul sport.
O fashionista adevarata poate avea abilitatea de a combina o pereche de balerini eleganti si la o tinuta de gala, indiferent cat de pretentios este evenimentul la care urmeaza ca sa ia parte.
Mai mult decat atat, chiar balerinii de piele naturala de lux pot sa fie elementul care scoate din anonimat o tinuta corecta, dar care, altfel, nu s-ar diferentia prin nimic spectaculos de altele asemanatoare.
Iata, de exemplu acesti balerini de piele aurii "Lora C3", aflati in oferta magazinului online Pantofiplus.ro.

Cu un varf ascutit, foarte modern, un toc patrat de 1 cm, cu exteriorul si interiorul din piele naturala, sunt ideal de purtat chiar si cu o rochie de seara lunga, nu doar cu niste pantaloni si o bluza eleganta, confectionata dintr-un material scump.
Precum orice alt model de incaltaminte din catalogul online din magazinul de care v-am povestit, Pantofiplus.ro, si acesti balerini de lux se pot fabrica din piele box, piele intoarsa sau piele lacuita, uni sau chiar intr-o combinatie de culori. Asta in cazul cei aurii nu vi se par cu adevarat deosebiti.
Pretul lor este de 220 lei, unul corect, daca luam in calcul gradul lor de comoditate, pe care doar pielea naturala il poate conferi.
La acelasi pret, mai puteti alege si acesti balerini din piele naturala "Marin", care sunt extrem de potriviti pentru o tinuta casual, primavaratica.
Daca vi se pare totusi ca primavara 2017 este inca hat, foarte indepartata, probabil ca o pereche de botine de dama din piele naturala ar fi mai pe sufletul vostru.
Pentru echilibru, daca ati ales sa comandati perechea de balerini aurii cu toc de doar un cm, niste botine Stiletto Fashion I7 ar fi perfecte, nu-i asa?

Puteti merge la un eveniment incaltate cu aceste botine, dar, de rezerva, ar fi indicat sa aveti in masina si balerinii aurii.
Nu de alta, dar aceste botine au un toc cui de 10-11 cm, asa incat nu o sa puteti sta o seara intreaga confortabil pe ele, desi arata intr-un mare fel.
Pretul lor nu este deloc unul prohibitiv, 349 de lei, nici macar suma pe care o dati pe o pereche de pantofi de fitness de firma, deci eu zic ca merita sa aveti si aceste botine de piele naturala elegante in dulapul cu incaltari favorite.
Daca veti comanda doua perechi de incaltaminte din magazinul online Pantofiplus.ro, de exemplu botinele si balerinii aurii de care v-am povestit, livrarea se va face gratuit.

Acum, la final de an, merita sa va faceti un cadou deosebit precum acesta pentru sufletul vostru. Nu de alta, dar sa aiba si Mos Nicolae unde sa va aseze darurile la inceputul lui decembrie, nu-i asa?

Un comentariu:

  1. Lupta cu paduchii din scoli este pe cale de a fi castigata cu ajutorul unui tratament revolutionar.Tuturor ne place sa incaltam din cand in cand o pereche de balerini din piele, deoarece, oricat ne-ar placea pantofii cu toc inalt, avem nevoie si de comoditate.
    Mai ales in cazul in care este vorba de o pereche de balerini din piele naturala, rasfatul pentru picioarele noastre este maxim.

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...