luni, 24 octombrie 2016

Un videointerfon pentru siguranta prietenei mele!

Gratiela vrea sa isi cumpere un interfon video de la Electra Instal si m-a chemat in acest weekend ca sa imi povesteasca entuziasmata despre viitoarea ei achizitie.

De cand si-a cumparat o casa in apropiere de Bucuresti, mereu are cate o idee pe care incearca sa si-o puna in practica rapid, pentru ca a visat multa vreme la aceasta locuinta "pe pamant", iar acum se bucura precum un copilas pentru ca a reusit sa si-o achizitioneze.

Deoarece, macar in linii generale, a terminat cu amenajarile interioare, acum a ajuns la cele exterioare.

Si a ales sa inceapa cu gardul si poarta, inainte de a se ocupa de gradina cu flori, de iazul pe care vrea sa si-l amenajeze in spatele casei, de locul de joaca pentru cei doi copii ai ei s.a.m.d.

Asadar a inlocuit gardul, a ales si instalat cu ajutorul unor mesteri priceputi pana si poarta de intrare in curte, iar acum a decis ca... are nevoie si de un interfon modern.

Cum e moarta dupa telenovele, a vazut ca mai toate resedintele din serialele respective posedau video interfoane.
Asa ca a scotocit si ea online prin diverse oferte de video interfoane, pana a dat de Electra Instal, care distribuie si monteaza videointerfoane Electra Iasi.

Era si logic, avand o casa la tara, ca sa aleaga un produs romanesc, nu-i asa?

De interfoanele iesene stie de cand locuia in Bucuresti la bloc, pentru ca asta avea la intrare in imobil, de aceea e convinsa ca se poate baza pe echipamentele produse la firma din orasul moldav si in materie de video interfoane.
S-a interesat si cam ce pret au aceste videointerfoane 
Electra si, desi nu este unul chiar foarte mic, chiar merita cu prisosinta cheltuiala, deoarece ii confera o siguranta in plus.

Stiti si voi cum este la tara in prezent. Mai exista tentative de patrundere frauduloasa in curtile oamenilor, mai exista furturi de bunuri, plus ca mutandu-se de putina vreme in localitatea rurala respectiva, avand si doi copii mici, in conditiile in care sotul ei sta la birou pana seara tarziu, este preferabil sa stie cine suna la poarta.

Pe viitor vrea ca in afara de modelul ales din catalogul de videointerfoane Electra pentru case si vile, sa isi mai ia si niste camere de supraveghere exterioara, pe care sa le amplaseze strategic, in locuri bine alese.

Pana una-alta, si-a luat un caine de paza, ce-i drept, mai mult prietenos, decat periculos, desi infatisarea lui canina este una extrem de fioroasa.

Se pare ca Gratiela vrea cu orice pret sa se simta in siguranta.


Se pare ca va reusi. Videointerfonul Electra va fi primul pas in aceasta directie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...