luni, 24 octombrie 2016

O boxa bluetooth 4 in 1 la un pret de Black Friday!

Mi-am ales astazi de la sectiunea cu boxe portabile bluetooth un model senzational, dupa ce am accesat link-ul https://www.supermisto.ro/boxe-bluetooth/, pentru ca in luna ce urmeaza m-am inscris la tot soiul de webinarii si vreau sa am un sunet clar, pentru a putea sa fac niste inregistrari de calitate cu reportofonul.

Ma bucur ca am gasit un tip de boxe portabile in magazinul online Supermisto.ro cu un design deosebit.


Nu seamana deloc cu obisnuitele boxe bluetooth pe care le tot vedem pe site-urile de gadgeturi IT, plus ca si denumirea ei este una asa, mai aparte. Se numeste: "Cutia cu muzica".
Da, chiar are aspectul unei cutii, nicidecum a unei boxe portabile banale.

"Cutia cu muzica" este compatibila cu orice tip de telefon dotat cu bluetooth sau cu iesire cu casti jack de 3,5 mm, cu orice model de tableta Android sau iPad, cu orice iPod sau iPod touch, cu toate gadget-urile de genul: Mp3 Player, CD Player sau Walkman, inclusiv cu consolele Nintendo DS si PSP.

Asta ca sa nu mai amintesc de compatibilitatea acestei boxe portabile cu orice calculator de birou si cu orice laptop.
Acest produs vandut de Supermisto.ro se diferentiaza net de alte boxe portabile clasice sau boxe bluetooth prin aceea ca este in acelasi timp si un media player propriu-zis, ce dispune de un slot Micro SD.

In caz de nevoie poate sa fie utillizat si pe post de radio FM.
Boxa functioneaza cu o baterie cu lithium si are o autonomie de circa 3 ore si o putere de 4W.

La un pret de doar 125 de lei, redus de la 237 lei, chiar este un gadget ce merita achizitionat.

Livrarea se face in mod gratuit, este permisa verificarea coletului cand este adus de curier, vine cu factura si certificat de garantie.

Ca bonus suplimentar, clientii mai primesc si un util stick USB de 8Gb.
Instructiunile produsului sunt in limba romana, asa incat chiar o sa fie foarte usor de inteles cum se utilizeaza, nu cum se intampla cu alte obiecte din gama IT pe care le intorci pe toate partile pana cand te dumiresti ce e cu ele, pentru ca au indicatii scrise doar in limba suedeza, chineza, coreeana  sau in rusa.

Cumparati-o si voi daca aveti nevoie de o boxa bluetooth smart 4 in 1 la un pret foarte bun. Nu veti regreta!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...