luni, 24 octombrie 2016

In toamna asta plec la Londra!


Vreau sa imi rezerv un bilet avion Bucuresti Londra de la Aerolines.ro pentru ca imi doresc sa ajung in Anglia cat mai curand.

Recunosc, pana in aceasta vara, ma cam feream de excursiile  spre aceasta destinatie europeana, probabil pentru ca mi se parea un oras prea exclusivist,impregnat de snobism, putin cam rece, cu o clima destul de diferita de ceea ce imi doresc eu sa intalnesc cand plec intr-un sejur in strainatate.

Doar ca din august 2016 lucrurile s-au cam schimbat, de cand mi-am facut o prietena ce locuieste de aproape zece ani acolo.

Am fost in expeditie cu ea prin Transilvania, alaturi si de alti oameni senzationali, care lucreaza de ani buni prin Italia, Belgia, Israel sau Canada si, se pare, cu ea m-am imprietenit cel mai tare, deoarece avem acelasi mod de a gandi, dar si de a actiona.

Ce-i drept, am crezut ca o calatorie pe meleaguri britanice se va putea petrece, in cazul meu, prin vara lui 2017, dar cand am vazut ce oferta buna la bilete Bucuresti Londra, dar si la bilete de avion Londra Bucuresti au la Aerolines.ro, m-am decis: o sa plec anul acesta, nu mai astept Anul Cocosului de Foc pentru asta!

Am vazut ca pot sa rezerv de la agentie chiar si bilete avion low cost, pentru a ajunge in Anglia, deci nu mai stau pe ganduri si o sa imi fac o surpriza frumoasa in prag de Sarbatori de Iarna.

Ma mai interesasem luna trecuta pe diverse site-uri de profil , dar abia acum, in octombrie am observat ca de la Aerolines se pot rezerva bilete de avion Londra incepand de la sume de doar 89 de euro. Sunt bilete avion low cost, pentru un zbor direct cu Blue Air, dus-intors, cu toate taxele incluse.
Nu-i mai convenabil, ziceti si voi decat sa iau initial doar bilete avion Londra?

Mi se pare mult mai confortabil asa, sa rezerv prin Aerolines dus-intors bilete pentru aceasta excursie, decat sa le iau separat: bilete Bucuresti Londra si bilete de avion Londra Bucuresti. Asta ca sa nu mai vorbim de pretul lor modic!
Si uite asa voi calatori eu impreuna cu familia ieftin in Marea Britanie. Abia astept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...