miercuri, 26 octombrie 2016

Imi albesc dintii, inainte de Sarbatorile de Iarna!

Ma tot uit pe pagina http://clinicatrident.ro/albirea-dintilor/ a Clinicii Stomatologice Trident, deoarece imi doresc sa ma supun din nou unui procedeu de albirea dintilor, de aceasta data la ei.

Nu de alta, dar vin Sarbatorile de Iarna, sunt invitata la diverse petreceri de sfarsit de an si ar pacat sa imi fie jena sa zambesc larg, pentru ca in ultimele luni am baut cam multa cafea si ai mei dinti dau semne de ingalbenire prematura.
M-am dus la un cabinet stomatologic de pe strada mea pentru a-mi face albirea dintilor in urma cu vreo doi ani si, drept sa spun, a fost o experienta nu chiar foarte placuta.
Asa este cand nu mergi direct la profesionisti adevarati si te multumesti cu primul dentist stagiar lasat de seful cabinetului dentar ca sa exerseze pe tine aceasta procedura de estetica dentara, pentru ca nu are alt cobai la dispozitie (oamenii din cartier fiind in marea lor majoritate saraci, motiv pentru care nu se prea gandesc la albirea dintilor, cand nici macar bani pentru rezolvarea cariilor nu prea au unii dintre ei).

Acum insa m-am decis sa apelez la medicii stomatologi cu adevarat profesionisti de la Clinica Trident, deoarece stiu ca aici voi beneficia de cele mai bune servicii de specialitate.
Mi-am mai tratat la ei de curand o masea cu probleme si acum totul este in regula.
Revenind la tratamentul de albire al dintilor, la ei pretul pentru aceasta procedura este de 940 de lei (per total), respectiv o albire devitala per dinte costa 170 de lei si un tratament privind albirea dintilor pe o arcada 470 de lei.
Spre deosebire de substantele pentru albirea dintilor folosite de medicul rezident de care va povesteam anterior, la Clinica Trident se foloseste in special un sistem de albire modern, laserul sau lumina polarizata, deoarece doar in maxim 1-2 ore totul se incheie cu un stres minim din partea celui ce isi doreste aceasta tehnica estetica de redare a unui zambet cuceritor.
Am citit ca dantura imi va ramane sclipitoare dupa aceea pana la 3 ani, daca o voi ingriji asa cum se cuvine.
O sa imi fac o programare online la ei, pentru inceputul lunii noiembrie, cand am mai mult timp liber la dispozitie, pentru ca, dupa aceea, o sa inceapa nebunia pregatirilor de Craciun si Anul Nou.

Dar inainte de orice trebuie sa ma gandesc la mine, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...