miercuri, 26 octombrie 2016

Gresie antiderapanta pentru living premium, o idee interesanta de amenajare interioara

Unchiul Costel vrea sa isi cumpere niste gresie pentru living premium de la Emenatwork.ro, stiut fiind ca nu exista ceva mai infricosator decat o gresie de proasta calitate montata in camera de zi.
A decis ca trebuie sa renunte la parchet asa, dintr-o data, pentru ca s-a saturat de cate ori s-a umflat lemnul podelei la cate o inundatie neprevazuta, determinata de "explozia" vreunei tevi de apa sau de faptul ca masina de spalat rufe care mai din cand in cand izbucniri de personalitate electromecanica, varsand apa prin toata casa,
Evident, ne spun toti specialistii autohtoni in amenajari interioare, o gresie pentru living premium are niste niste proprietati exceptionale in materie de rezistenta, o deosebita facilitate in intretinere si o estetica de zile mari.
Cu titlu de gluma, nenea Costel chiar zice ca o sa isi cumpere niste gresie antiderapanta care o sa dureze nu doar mai mult decat va trai el, ci si decat va sta in picioare blocul.
In materie de cati ani mai are de trait unchiul meu nu ma bag (asta e problema lui Doamne-Doamne!), dar cu privire la bloc, i-am zis zambind sa nu faca vreun pariu pe aceasta tema ca acusica vine cutremurul cel mare despre care tot vorbesc prezicatorii pe la tv si imobilul cu zece etaje in care locuieste el s-ar putea sa nu reziste.


Ok, gresie antiderapanta pentru living, dar oare unchiul a luat in calcul si neajunsurile unui asemenea material de pus pe podeaua incaperii cu pricina?
Se pare ca a stat cam prea mult la lucru prin insorita Italie, daca a uitat cum sunt iernile prin Romania noastra cea draga.
El zice ca nu-i problema, ca are o centrala de apartament performanta (tot italieneasca, desigur!), deci o sa ii fie bine, plus ca vara o sa fie o placere cu placile de gresie antiderapanta pentru living montate ca la carte chiar de el insusi.
E mare mester nenea Costel, asa ca nu-i problema: stie el ce sa cumpere online de la Emenatwork, magazinul lui online favorit de materiale de constructie si amenajari interioare.
Sigur nu o sa faca precum novicii aia care iau gresie antiderapanta pentru hol sau baie si si-o pun in sufragerie.
In baie se monteaza gresie antiderapanta pentru baie, iar in camera de zi gresie pentru living antiderapanta.
Asta e primul principiu de care oricine trebuie sa tina seama cand se orienteaza spre cresie pentru amenajari interioare importante.
Abia astept sa vad ce o sa aleaga de pe site, pentru ca au acolo nu mai putin de 27 de tipuri de gresie pentru living.

Oricum, o sa arate senzational la final, cand o sa fie montata in apartament. Abia astept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...