miercuri, 26 octombrie 2016

Friteuze profesionale premium pentru bucatari priceputi

Friteuza profesionala de aici, de la dactrust.ro, merita sa fie folosita chiar si de catre participantii la pasionantul concurs "Chefi la cutite", ce se deruleaza in prezent pe Antena 1 si face audiente foarte mari, deoarece extrem de multi telespectatori sunt fascinati de culisele acestei meserii, care doar in aparenta pare simpla.
Dupa opinia mea personala, face parte chiar dintre cele mai grele meserii existente pe timp de pace (dar si de razboi), pe alocuri fiind chiar periculoasa, apropiata mai mult de militarie, decat de o banala ocupatie civila.
Oricum, dupa ce am privit prima editie a competitiei cu pricina, m-am lamurit, in sfarsit, de ce majoritatea bucatarilor foarte buni sunt barbati, nu femei.
Dar sa revin la friteuza de care va ziceam la inceputul acestei postari.

Friteuza electrica cu substructura, de 12 kW, este ideala pentru o bucatarie profesionala de dimensiuni mai reduse.
Daca ar fi sa ma refer la datele ei tehnice esentiale, as putea sa va spun ca are un bazin de dimensiuni rezonabile, de 13 litri, o structura de metal inoxidabil, un vas de ulei cu filtru, robinet de evacuare, un element de incalzire detasabil si margini anume proiectate pentru a se preveni accidentele de munca, in speta scurgerea lichidelor fierbinti pe bucatarii ce o folosesc.
Dimensiunile ei, de 40x90x90, cm o fac usor de asezat intr-o bucatarie mai mica a unui restaurant, unde nu se gatesc continuu preparate ce necesita ajutorul unei friteuze.
Desigur, pe site-ul de prezentare dactrust.ro se gasesc si numeroase alte produse din gama de friteuze profesionale, unele de dimensiuni chiar generoase.
Astfel, din categoria acelor articole Horeca - Friteuze seria 900,  cei interesati in dotarea unor bucatarii de restaurante de mari dimensiuni, au la dispozitie spre achizitionare, un model interesant, mai precis Friteuza gaz cu substructura, 38kW, care are dimensiunile de 80x90x90 cm.

Ea poseda doua bazine de lucru, cu o capacitate de 21 de litri fiecare si necesita racordarea la energie electrica.


La fel ca si modelul de friteuza pe care l-am prezentat anterior, este realizata din otel inoxidabil, are un vas de ulei cu filtru, robinet de evacuare, un element de incalzire detasabil, marginile ridicate pentru a nu surveni accidente de munca si o stabilitate foarte mare, conferita de cele 140 de kg ale sale.
Pentru aflarea pretului acestor friteuze profesionale, potentialii clienti sunt invitati ca sa sune la telefonul aflat pe paginile lor de prezentare Dactrust.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...