miercuri, 26 octombrie 2016

Cosuri cadou business la reduceri la reduceri

Uite ca iar va incepe goana antreprenorilor prin magazinele online care vand cadouri business, ceea ce ma amuza teribil, dat fiind ca de cativa ani buni eu le cumpar usor, la un pret convenabil, de la Debonaire.ro


Fara stres inutil, fara comparari de preturi, fara groaza ca una voi comanda si alta voi primi prin curier la birou.
Au acolo, pe debonaire.ro, cele mai frumoase cadouri corporate, inclusiv cadouri corporate personalizate, care se deosebesc net de banalele cosuri cadouri cumparate  de-a gata, puse la vanzare de multe ori la pret redus prin supermarket-uri.
Eu inteleg ca pentru multi a devenit o simpla formalitate ca sa dea niste cadouri business la sfarsit de an, dar, sincera sa fiu, decat asa, mai bine nu le-ar mai da deloc.
Chiar daca in cazul cosurilor cadou de firma se pune accentul mai mult de partea cu fidelizarea angajatilor, inclusiv prin acest gest, adica in final pe rentabilitate, mai putin pe prietenie, asta nu inseamna ca un patron trebuie sa se rezume la o sticla de vin acru si o ciocolata de proasta calitate, plus un cozonac cu multe E-uri, inghesuite toate in niste cosuri cadou impletite cu stangacie sau intr-un celofan patat.
Pe Debonaire, de unde comand eu cadouri business au doar produse de calitate superioara, la niste preturi excelente, asa incat angajatii se simt cu adevarat apreciati, bagati in seama, in clipa cand le primesc.
Cu atat mai mult, cand este vorba de niste colaboratori si parteneri de afaceri vechi, este mai mult decat obligatoriu ca sa daruim cadouri corporate personalizate, inclusiv cu un pic de fantezie alcatuite, pentru ca ele sa fie cu adevarat memorabile, sa fie un indemn pentru semnarea de noi contracte si in anul 2017.
Cel mai mult pe site-ul debonaire,ro imi place faptul ca pot eu sa stabilesc ce sa contina aceste cosuri cadou de Craciun de serviciu, nu sunt pusa in fata unor cadouri business gata pregatite asa incat sa nu am dreptul sa spun decat: imi place si le cumpar sau nu imi place si renunt a mai cumpara de la ei.
E chiar o provocare sa aleg ce sa daruiesc fiecarui angajat in parte, fiecarui partener de afaceri, astfel ca darul meu sa ii strecoare in suflet un pic din magia Sarbatorilor de Iarna.
Va invit si pe voi sa intrati in magazinul online de cosuri cadou de care va povestesc si sa va alegeti din multimea de oferte de acolo pe cele mai potrivite pentru dvs.


O sa faceti senzatie cu ceea ce o sa comandati de la debonaire, va garantez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...