miercuri, 26 octombrie 2016

Ai deficit de minerale organice? Ia suplimente naturiste!

Medicul de familie mi-a spus, dupa ce am facut un set de analize uzuale, ca am nevoie de anumite minerale organice pentru a-mi regasi vitalitatea pe care o aveam odinioara.


Pentru ca nu doream sa iau pastile de la farmacie, din anumite produse de sinteza, am decis sa apelez la gama de produse naturiste Herbagetica din Brasov, un brand din ce in ce mai bine cunoscut de catre romani.
De ce sa apelez la cine stie ce medicamente dubioase, daca vitaminele si mineralele organice de la firma Herbagetica sunt extrase doar din plante medicinale atent selectate, din alge de provenienta marina, din drojdie de bere si magneziu marin?
Cum medicul de familie mi-a spus ca rezerva mea de calciu din organism este cam la jumatate de cat ar trebui in mod normal, am decis sa incep sa iau produsul Calciu Organic - Alga Calcaroasa, deoarece in asa fel in pot reface cantitatea normala si sa imi tin pe linia de plutire sistemul osos, dantura, muschii. In plus, se vor stopa procese de demineralizare, iar sangele se va coagula normal.

Acest produs este un supliment naturist 100% si contribuie inclusiv la echilibrarea hormonala, la pastrarea in cote optime a sanatatii psihice, reduce mult oboseala cronica si stresul.
Conform studiilor efectuate, alga marina calcaroasa din acest produs contin 34% Calciu si in proportie de 73% minerale organice, printre care magneziu si fosfor.
Calciul organic este foarte important in prevenirea osteoporozei, o boala extrem de grava ce nu are inca posibilitati de vindecare, din momentul in care ea s-a declansat, ci doar de stopare a evolutiei ei daca se urmeaza anumite tratamente speciale.

Produsul este bun chiar si pentru copii. Intrebati totusi medicul inainte de a-l administra celor mici.
Iata marturia in acest sens a unei mame ce a testat acest preparat naturist comandat la firma brasoveana:
"Buna ziua! Sunt mama a doi copii si mereu am avut mare grija la alimentatie si nu numai. Cand vine vorba de raceli, am apelat mereu la tratamente homeopate. Tot de la doctor am aflat de marca Herbagetica si ca unele produse naturiste pot fi administrate si copiilor. De atunci le folosim pentru cure de imunizare si vitaminizare.
Ca sfat, capsulele pot fi desfacute si puse in iaurtul copiilor de exemplu.
Recomand cu incredere HERBAGETICA!"
Eu deja l-am comandat pe site, deoarece si pretul lui este foarte bun: doar 16,90 lei flaconul cu 30 de capsule.
Daca si voi aveti deficit de calciu sau de alte minerale organice, va invit sa comandati suplimentele naturiste Herbagetica, asa cum am facut si eu acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...