vineri, 16 septembrie 2016

Un ceas de perete din lemn pentru un living special


Sunt in plin proces de modernizare a locuintei si m-am gandit ca niste ceasuri de perete vintage pentru camera de zi i-ar da un aer retro, extrem de interesant.
Da, ati citit bine, vreau sa asez mai multe ceasuri din lemn in living, nu doar unul singur. Poate chiar aratand ore diferite, unele chiar oprite, pentru un efect mai puternic asupra acelora din familie care intra in aceasta camera si petrec aici cele mai multe ore din zi.
ceas-cu-pendul
Inclusiv asupra musafirilor acest aranjament interior vreau sa fie de tip WOW, pentru ca ii va face sa se gandeasca altfel la notiunea de timp, sa iasa din barierele conventionalului.
In definitiv, timpul se deapana pentru fiecare inalt ritm: pentru unii secundele trec navalnic, pentru altii incet-incet, precum picaturile chinezesti, iar pentru cativa timpul trecut, prezent si viitor este un tot unitar sau pur si simplu nu exista decat in mintea noastra omeneasca, limitata, ce vrem sa masuram chiar si ceea ce nu se poate masura.
Pe site-ul homex.ro se afla spre vanzare o multime de ceasuri din lemn cu un pronuntat aer nostalgic, pe care, doar privindu-le poti calatori in Paris, la Londra sau undeva pe coasta Normandiei, atat de draga sufletului meu.
ceas-de-perete-cu-pendul-le-normand
Ceasuri de perete cu ilustratii deosebite, ceasuri din lemn stil pendula sau ceasuri retro care amintesc de garile de odinioara, in care tehnologia inca nu patrunsese, ceasuri cu rame mestesugite cu mare atentie, ceasuri patrate, ceasuri rotunde, tot soiul de modele de orologii interesante gasesti in magazinul online HomeX.
De multa vreme, in calitate de clienta fidela a acestui site de cumparaturi online, am ales de aici felurite articole care mi-au infrumusetat viata.
Revenind la subiectul acestui articol: "Ceasurile de perete pentru camera de zi", oricine poate sa isi aleaga de aici ceasul care sa ii spuna o poveste, care sa il faca sa isi aduca aminte de ceva sau cineva drag din trecut (din aceasta viata sau din alte vieti anterioare...).
ceas-de-perete-ceainic-dora
HomeX este locul unde, daca vrei o amenajare cu stil a casei tale, vei gasi tot ce iti trebuie, indiferent daca te numeri printre acele persoane extrem de romantice, daca esti ancorat puternic in prezent sau te preocupa mai mult viitorul.
Sau, cine stie, poate esti si tu asemeni mie si crezi ca Aici si Acum este ceea ce conteaza, de aceea vrei sa iesi total din tiparele conventionalului,  sa experimentezi la maxim ceea ce viata iti ofera.
Incepe cu un ceas de perete din lemn asezat in camera de zi... Te va ajuta cu siguranta!
ceas-de-perete-cu-2-rame-foto-sweet-home

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...