joi, 15 septembrie 2016

Cumpara un apartament 2 camere ieftin in Brasov, daca nu ai bani de vila la munte!

"Alege un Apartament cu 2 camere in Brasov, daca vrei o locuinta la munte!", m-a sfatuit acum ceva vreme matusa mea Steliana.
Investeste in imobiliare daca nu ai incredere in depozitele bancare!
Asa-i ca este ciudat sa vrei un imobil intr-o zona turistica, iar acesta sa fie un apartament cu 2 camere, daca se poate intr-un complex rezidential, aproape de magazine si cu posibilitatea de a ajunge usor in centrul orasului?
Sincer, pentru o vila familia mea nu are suficienti bani, dar nu vrem sa ii punem la o banca, in speranta ca vom putea sa mai economisim in viitor, pana ce vom putea sa ne achizitionam o casa de vacanta asa, ca in revistele straine.
Decat sa ne trezim peste o vreme ca tot ce am strans cu greu se devalorizeaza sau, mai rau, ca banca unde ii avem depozitati da faliment, ne-am gandit ca mai bine ar fi sa ii investim intr-un apartament, pe care, eventual sa il vindem dupa o perioada sau sa facem un schimb de locuinte, luandu-ne o casuta cocheta de vacanta (eventual platind diferenta de pret).
Cum ne place enorm muntele, evident ca acum ne uitam si eu si Vlad dupa apartamente de vanzare in Brasov, pentru ca mi se pare cea mai potrivita varianta.
Un apartament 2 camere Isaran, cam la asta ne-am oprit si acum incercam sa aflam de pe net cat mai multe informatii despre acest complex rezidential.
complex de top Brasov

Apartament de la un particular sau de la un dezvoltator imobiliar?
La inceput am cautat pe site-urile de anunturi imobiliare apartamente Brasov pe la particulari, dar preturile ni s-au parut prea mari in raport cu ceea ce ne ofereau vanzatorii.
Asa ca am decis ca, la fel ca in Bucuresti, ar fi mai bine sa ne orientam spre un dezvoltator imobiliar serios, pentru ca sa nu avem surprize neplacute cu diverse vicii ascunse pe care le-ar putea avea diverse apartamente de vanzare in Brasov, ce au fost construite pe vremea comunista.
Mai bine sa ne cumparam un apartament 2 camere nou-nout, decat  unul cu probleme.
De ce am ales Isaran Residence?
Isaran Residence este pentru noi  varianta ideala, deoarece este acel ansamblu de locuinte unde, pentru  un apartament 2 camere modern, platesti cel mai mic pret pe metrul patrat suprafata utila incalzita din orasul de sub Tampa.

Pentru niste apartamente Brasov de 2 camere ultramoderne, cu o suprafata utila neta incalzita de aproximativ 70 mp, nu mai gasesti absolut nicaieri pretul real de 7300 de euro/mp, iar pentru o suprafata utila a terasei de 7,53 mp, un pret  de 490 de euro.
apartamente Isaran


Credeti-ne pe cuvant, ne-am interesat in aceasta privinta si ni s-a confirmat acest lucru.
Pentru aceia ce vor sa devina clienti Isaran, daca vor intra pe site-ul lor de prezentare, vor gasi acolo nu mai putin decat 25 de avantaje pe care proprietarii de locuinte din acest complex brasovean le au.

complex rezidential Isaran

Care sunt acelea?
Intrati pe isaran.ro ca sa le aflati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...