vineri, 5 august 2016

Asigurare Casco online personalizata, iata alegerea soferului istet!

Sunt o persoana care intotdeauna am detestat sa pierd vremea inutil platind facturi la ghisee, sa stau la coada la Sectia Financiara sau la Primarie, pentru a plati taxe si impozite (oricum, de multe ori aberante!).
Statul la coada, o pasiune pentru unii, mai ales pentru aceia ce se gandesc cu nostalgie la perioada de dinainte de '89, nu este absolut deloc un hobby si pentru mine.
Sa luam, ca exemplu, cazul unei asigurari Casco, pe care imensa majoritate nu concep sa o incheie decat dupa ce stau la coada, inghesuindu-se la un birou al unei societati de profil. Li se pare ca asa e firesc, sa piarda vremea la rand aiurea, iar apoi, cand li se pune contractul in fata, multi uita si ce si-au propus sa intrebe, nu mai vorbesc de faptul ca  nici nu prea citesc clauzele acestuia si il semneaza exact "ca primarul".
E si firesc, din moment ce mai sunt si alti soferi la coada, care bat nerabdatori din picior sa termini mai repede cu hartogaria pentru ca si ei se grabesc.
Uite asa, daca ajungi sa ai un accident auto, constati ca acel contract de asigurare Casco nu este chiar atat de beton pe cum il credeai tu, pentru ca atunci cand l-ai semnat nu ai fost atent la unele detalii care se dovedesc acum ca fiind extrem de importante.
Si uite asa, nu doar ca ai pierdut la semnare ore pretioase importante din viata (sau poate e statul la coada, o pasiune pentru tine, mai stii?), acum ajungi sa scoti si un teanc de bani serios de pe card pentru ceea ce polita pe care o ai nu acopera.
Este o situatie des intalnita si care ar putea sa fie evitata extrem de usor, daca ai renunta la conservatorism si ai trece la nivelul urmator de incheiere a unei asigurari Casco: pe net!
progresiv asigurare
Eu deja am adoptat de ceva vreme aceasta alternativa moderna de a-mi face asigurari online pentru casa, masina si pentru raspunderea profesionala (malpraxis).
E comod, sigur, plus ca asa poti sa inchei politele de asigurare in cunostinta de cauza,  doar dupa ce ai studiat clauzele pe pe toate partile, ai pus toate intrebarile ce iti trec prin minte si te-ai lamurit pe deplin.
Nu mai vorbesc ca poti sa si intrebi pe Facebook sau pe forumurile specializate alti clienti, daca firma asiguratoare si-a respectat obligatiile contractuale asumate, in cat timp a facut acest lucru, care este cel mai convenabil tip de asigurare pentru tine s.a.m.d.
Pur si simplu faci o cercetare prealabila, desi va dura un pic, dar nu cred ca o sa dureze mai mult decat perioada pe care in mod clasic o petreci stand la coada ca sa iti faci o asigurare auto.
Stiu, multi se feresc de online pentru ca, vezi Doamne, nu ar fi sigure platile in acest mod.
Daca nu ai chiar 80 de ani (caz in care probabil nici nu mai sofezi pe motiv de cataracta!), sper ca esti constient de faptul ca internetul a patruns tot mai mult in casele noastre, ca acum ne platim facturile la utilitati in doua click-uri si trei miscari, de aceea nu vad de ce in cazul unei polite de asigurare CASCO ar fi altfel.
A incheia o asigurare auto online este tot la fel de sigur ca a-ti plati factura la gaze online, crede-ma!
Probabil ca nu te duci la casieria distribuitorului de gaze lunar, de aceea nu vad de ce ar trebui sa te duci la coada la un broker de asigurari auto! Doar pe motivul pur romanesc, de nostagie a cozii?
Chiar nu ai de ce sa te temi cand iti inchei online asigurari auto (RCA, CASCO), ia mai bine in calcul avantajele nete: livrarea se face gratuit, esti alertat la expirare, ba chiar beneficiezi si de masina la schimb pe perioada in care autoturismul tau este imobilizat in service.
Unde mai pui ca, spre deosebire de mersul la broker si statul la coada, poti sa verifici tu insuti cat ai de plata, folosind calculatorul Casco online.
In raport de ceea ce doresti, vei putea sa negociezi, asa cum procedez si eu, cu un consultant in asigurari cel mai avantajos pachet de asigurari pentru cazul tau concret.
Poti sa faci asta la biroul unui agent de asigurari, in timp ce alti zece soferi tropaie si vocifereaza pe scaune sau in picioare, in aceeasi incapere cu tine (nu prea am vazut sali de asteptare in asemenea locatii!!!).
Chiar daca ai deja pentru anul in curs o asigurare Casco, propun sa testezi chiar acum acest sistem de incheiere a unei polite auto pe net cu clauze personalizate si sa te interesezi cam cat ai avea de plata. S-ar putea sa  constati ca este mult mai avantajos sa fii in pas cu tehnologia (prezenta si viitoare), decat sa te incapatanezi sa ramai in conservatorismul tau desuet.
Si, daca ai facut din statul la coada, o pasiune, procedeaza astfel cand vrei autografe de la un scriitor, de la o vedeta de cinema, de la un star muzical sau de la un sportiv, alaturi de alti fani. Cred ca e mai bine, decat sa te inghiontesti la coada pentru... incheiat o asigurare auto! Tu ce crezi?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...