marți, 12 ianuarie 2016

Micii antreprenori se educa de mici. La BizKid Young Antrepreneur!

Sigur v-ati gandit de multe ori la niste metode eficiente prin care sa ii dezlipiti pe copilasii vostri din fata tabletelor si calculatoarelor, gadgeturi care de multe ori ii fac sa piarda contactul cu realitate.

Probabil v-ati convins ca sotronul, batutul mingii in fata blocului sau jocurile clasice de tip "Pacalici" sau "Nu te supara frate!" nu mai au niciun farmec pentru prichindeii mileniului 3, acestia fiind parca setati ca sa se reintoarca, iar si iar, la ecranele lor favorite si la joculetele online.

Va propun astazi o solutie care s-ar putea sa dea niste rezultate neasteptate in cazul multora dintre ei: inscrierea acestora la niste cursuri de educatie antreprenoriala copii. Adica, mai pe romaneste, cei mici vor face primii pasi in lumea afacerilor cu ajutorul unor lectii interactive care le vor placea la nebunie.

Credeti ca este prea devreme pentru asa ceva? Va contrazic vehement! Generatiile noi au un fler innascut in materie de business, asa ca de ce parintii nu l-ar cultiva inca de la varste fragede?

Cum programa scolara este mult ramasa in urma vietii reale, iata ca exista proiecte private indraznete la cluburile copiilor prin care ei pot sa asimileze intr-un mod atractiv chiar si ABC-ul afacerilor, doar in aparenta arid.

In definitiv, daca o limba straina se invata cel mai usor in copilarie, de ce instruirea in domeniul economic nu ar incepe tot atunci?

Un asemenea curs inedit de educatie antreprenoriala copii il propune  echipa BizKid, care are deja o experienta de peste 3 ani in organizarea de programe de initiere a acelor mici si foarte mici in acest domeniu.


Oferta unica de cursuri copii Bizkid propusa parintilor inteligenti din Bucuresti este aceea de furnizare a unor programe recreative deosebite, ce se vor in egala masura si programe unice care sa fie fundatia educatiei antreprenoriale pentru copii. Acestea sunt adaptate nivelului cognitiv al copiilor cu varste cuprinse intre 6-7 si pana  la 14 ani.

 educatie antreprenoriale copii


Ceea ce diferentiaza Program Super Young Entrepreneur si Program Young Entrepreneur de altele asemanatoare de pe piata de profil este faptul ca in profesorii si trainerii BizKid folosesc cu succes metodele ASK (Attitudes, Skills, Knowledge) si MBH (Mind, Body, Heart) in educarea micutilor viitori afaceristi.

Mai exact, fiecare subiect de educatie antreprenoriala copii este abordat complex, folosindu-se o multime de atitudini, abilitati si informatii specifice. La acestea se adauga si metodele kinestezice, care permit punerea in armonie a miscarilor corpului copilului cu dezvoltarea anumitor emotii si atitudini atent alese, care sa permita intiparirea in memoria acestuia a unor experiente si comportamente puternice, care sa puna bazele unui spirit antreprenorial accentuat, pe masura ce cursantul, acum inca pici, va creste.

Cele doua cursuri de educatie antreprenoriala copii  prezinta intr-un mod ne-formal  concepte care la prima vedere par greu inteligibile chiar si de catre adulti: creativitate, leadership, comunicare, negociere, promovare, profitabilitate, schimbare, risc in afaceri s.a.m.d. 

Dar, precum stim, cei mici au o capacitate de asimilare extraordinara, mai ales cand li se predau diversele informatii intr-un mod atractiv, de catre instructori dedicati, cu mijloace si metode pedagogice moderne, in mod inovativ. 

Daca vrei ca si prichindelul tau sa fie pregatit pentru lumea de maine, daca vrei sa fie descurcaret, un adevarat lider, inscrie-l rapid la unul dintre cele doua cursuri de educatie antreprenoriala copii BizKid.
cursuri educatie finante copii

Nu vei regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...