luni, 18 ianuarie 2016

Curatenia biroului tau - prima regula in Feng Shui pentru a atrage prosperitatea!

A inceput un nou an si multe firme au decis inca de luan trecuta sa se mute in aceste zile, in alte locatii, mai favorabile pentru activitatea pe care o desfasoara.

Dar acest lucru presupune cu necesitate si apelarea la o companie specializata, ce ofera servicii de curatare birouri in Bucuresti.

curatare birouri Bucuresti


Am niste prieteni care tocmai au inchiriat un spatiu de birouri central si au decis sa faca o curatenie generala, mai ales ca mai apoi, ca sa le mearga bine in afaceri, vor contacta si un specialist renumit in Feng Shui.

Stiu ca unii dintre voi s-ar putea sa zambeasca si sa spuna in sinea lor ca remediile asiatice pentru prosperitate la locul de munca sunt simple superstitii, dar cum ele au trecut proba mileniilor, un sambure de adevar tot trebuie sa existe in jocul asta al energiilor aduse anual si lunar de stelele zburatoare.

In definitiv, Hong Kong-ul  este un literalmente un oras care traieste in spiritul Feng Shui si le merge excelent. Asa incat, daca asemenea remedii (pozitionate inteligent) nu fac rau, de ce sa nu le folosim si noi?
Dar, dupa cum ne sfatuiesc toti acei ce se pricep, pentru ca energiile binefacatoare sa circule cum trebuie, mai intai trebuie facuta o curatenie profesionista.

Iar daca exista firme care ofera asemenea servicii la preturi foarte convenabile, de ce nu le-ar contacta administratorii, externalizandu-si serviciile de curatenie?

Prietenii mei au ales sa apeleze tot la Class Cleaning, companie cu care au mai colaborat si in trecut, cand aveau birourile intr-o cladire din alt cartier bucurestean.

Dar cum firma se deplaseaza in orice sector al Capitalei, nu este nicio problema din acest punct de vedere.

Ce le place lor cel mai mult in colaborarea cu ei, in afara de curatenia sclipitoare pe care o instaureaza in birourile unde echipele lor presteaza activitatea, este faptul ca pot sa isi aleaga tipul de abonament de cleaning, dupa doua criterii esentiale: suprafata si frecventa.

Cum ei au acum o suprafata de birouri de vreo 180 de mp, au ales abonamentul tip 2, care presupune ca vor plati 4 lei/mp/luna (adica 720 lei). Frecventa realizarii serviciilor de curatenie va fi de 2 ori/saptamana, ceea ce este mai mult decat suficient, fiind vorba de o firma de IT. In acest mod nici nu vor incurca activitatea cotidiana ce se presteaza, dar vor putea totusi sa faca o curatenie cum scrie la carte, la inalte cote de calitate.
Daca exista si printre voi administratori de companii, mai mici sau mai mari, care nu au rezolvat inca spinoasa problema a curateniei birourilor, externalizarea serviciilor de curatenie este o solutie viabila. Asa incat va invit sa o luati in seama!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...