joi, 10 decembrie 2015

Secretul unei curatenii perfecte la birou cu bani putini

Filele din calendar cad una dupa alta, intr-un ritm alert, asa ca maine-poimaine vine Craciunul, apoi Revelionul si brusc ne trezim ca am intrat in 2016.

Incepem multi in aceste zile sa ne facem bilantul reusitelor si esecurilor din ultimele 12 luni, planificam cam ce ne-am dori sa se intample pe plan personal si profesional in anul ce va sosi curand.

Dar pentru a ne pune ordine in ganduri, trebuie sa punem mai intai ordine in casa si la locul de munca, asa cum glasuieste datina stramoseasca.

Sigur ai si atributii administrative, daca esti conducatoarea unei afaceri, si te-ai intrebat de multe ori cum reusesc sa faca unii agenti economici economie, dar si sa beneficieze de servicii de curatenie birouri de inalta calitate.

Daca ai o afacere mica, precum este a mea, probabil ca nu ti-ai permis sa angajezi personal pentru curatenie profesionist si apelezi la varianta externalizarii serviciilor de curatenie. Probabil ai si tu vreo colaborare, care iti scoate circa 1000 de lei/luna din buget si de care nu esti chiar foarte multumita,  dar mai completezi cu munca proprie si a celorlalti 2-3 colegi de birou care incearca, pe baza de voluntariat, sa mentina cum pot si ei o oarecare ordine la birou.

Daca ti-as spune ca exista si o varianta mai ieftina si mai eficienta pentru ca micutul tau sediu de firma sa arate in 2016 precum un pahar de clestar m-ai crede?  Ce zici, ai citi randurile ce urmeaza? Asta chiar daca trebuie sa dai scroll in josul paginii, lucru pe care, zic statisticienii, cam jumatate din vizitatorii unui site nu il fac in secolul asta al vitezei si superficialitatii.

Stiu ca ai raspuns da, pentru ca iti place sa gasesti rezolvari simple la probleme complexe, mai ales daca iti pot aduce si o economie substantiala in bugetul firmei tale!

Marele secret care va face ca in 2016 sa scapi de bataile de cap date de lupta cu murdaria la birou este acela de a apela la o firma de curatenie nu doar cand murdaria a ajuns de nesuportat, ci inteligent, facandu-ti inca de pe acum un abonament lunar.

servicii Viva Clean


Daca ai o activitate care nu se desfasoara in mai mult de 200 de mp, precum am eu, tariful pentru serviciile de curatenie oferite, de exemplu, de firma Viva Clean este de doar 300 de lei (fara TVA), asadar economisesti mai mult de doua treimi din cat plateai pana acum. Nu este grozav?

In ce constau aceste servicii de cleaning?

Lista este extrem de lunga si adaptabila nevoilor specifice fiecarui spatiu de birouri: curatenia zonei de intrare in firma, receptia, stergerea usilor, dezinfectarea clantelor, intrerupatoarelor, telefoanelor, aparaturii de birou, stergerea prafului,aspirarea si spalarea podelelor, a mochetelor, spalarea geamurilor, pervazurilor, curatenie in zona scarilor si a liftului, dezinfectarea si curatarea grupurior sanitare, aerisirea spatiului de lucru si odorizarea acestuia.

Angajatii Viva Clean folosesc in munca lor doar solutii de curatat profesionale, prietenoase cu mediul, care nu au toxicitate pentru oamenii ce lucreaza in cadrul acelor birouri.

Frecventa acestor operatiuni este saptamanala, dar rezultatele se vor vedea in cel mai scurt timp.

Asadar, daca vrei sa faci economii cu personalul de curateniei si materialele consumabile destinate acestei activitati ingrate, dar absolut necesare, fa-ti un abonament la Viva Clean in 2016 si vei scapa de o grija inutila la locul de munca. 

curatenie firme


Astfel te vei putea concentra mai bine asupra activitatii pe care o desfasori, fara a mai fi bruiata de diverse probleme doar in aparenta minore, precum aceea a curateniei la locul de munca.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...