joi, 10 decembrie 2015

Asigurarea de locuinte in 2016: cum alegem in cunostinta de cauza unde sa o incheiem?

V-ati ales deja compania care ofera asigurari de locuinta pentru a va pune la adapost caminul in 2016 prin incheierea unei polite?

Cred ca si tu esti deja bulversata de stirile pe care le tot vedem la televizor, legate de procesul Societatii de Asigurari Astra, dar acesta nu este un motiv pentru care sa nu iti mai faci o asigurare de locuinta pentru anul urmator, mai ales ca tot mai des suntem avertizati ca o sa vina si Marele Cutremur.

Daca inca nu aveti o companie favorita, eu va propun sa va incheiati polita pentru locuinta cu ajutorul consultantilor de la Progresiv Asigurari. 

De ce?

Pentru ca veti beneficia de avantaje multiple. Ei chiar se preocupa de client si incearca sa ii sfatuiasca asa cum stiu ei mai bine pentru ca acesti asa aleaga in cunostinta de cauza o asigurare sau alta, o clauza sau alta.

Evident, puteti sa contractati asigurarea obligatorie de locuinte ce acopera cei 3 R (riscurile majore): cutremure, inundatii, alunecari de teren, dar eu va sfatuiesc totusi sa va orientati mai degraba spre o asigurare facultativa, mult mai complexa, care va protejeaza mai bine, inclusiv impotriva incendiilor, dar si a multor altor neplaceri ce se pot ivi pe nepregatite.

Ce imi place mie cel mai mult la Progresiv Asigurari este faptul ca poti completa online un formular, iar foarte rapid specialistii de acolo iti trimit cea mai buna oferta de asigurare de locuinta, personalizata, care sa se potriveasca precum o manusa nevoilor tale reale.

Pur si simplu intri pe site-ul progresivasigurari.ro si dai click pe butonul verde, extrem de vizibil, din dreapta sus: "Calculator asigurare locuinta".




O sa ajungi imediat pe o pagina unde vei putea completa un formular care o sa iti permita o personalizare a tipului de asigurare de locuinta pe care il doresti.

Acest formular are trei parti: 

- una in care vei introduce date despre locuinta ta (mai precis despre tipul acesteia, structura de rezistenta, suprafata, anul de constructie, etajul/nivelul, numarul de camere, ocuparea locuintei, daca asigurarea este cesionata in favoarea vreunei banci sau nu);

- a doua parte, in care ti se cer date despre sumele si riscurile asumate (suma ce urmeaza a fi asigurata, in ce moneda, care sunt riscurile impotriva carora vrei sa te asiguri: raspunderea civila pentru terti, asigurarea continutului, incidente provocate de centrala termica, asigurarea contra fenomenelor electrice, asigurarea pentru riscuri eventuale cauzate de apa de conducta si refulare, raspunderea chiriasului fata de proprietar, dar si alte clauze solicitate de beneficiarul politei de asigurare, date de identificare a locului situarii locuintei);

- a treia parte a formularului se refera la datele de identificare ale proprietarului locuintei.

Dupa ce este completat, formularul poate sa fie expediat catre Progresiv Asigurari extrem de facil, doar cu o singura apasare de mouse, si in cel mai scurt timp viitorul client va primi o oferta de asigurare de locuinta personalizata, pentru a o studia pe indelete si a decide in cunostinta de cauza.

Apoi, un consultant ii va explica si verbal tot ceea ce doreste sa cunoasca despre acea asigurare, fie telefonic, fie direct la sediul companiei de asigurari, din strada Nerva Traian nr. 25, sectorul 3, din Bucuresti.

Asadar, eu va invit sa procedezi asemeni mie: sa completezi formularul online de pe site-ul progresivasigurari.ro si sa iti asiguri locuinta dupa ce discuti pe draftul unei oferte personalizate cu un consultant de acolo.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...