luni, 7 decembrie 2015

Aruncam canapelele patate sau chemam o echipa cu experienta in cleaning la domiciliu?

Smart Detailing spalare canapea, asta iti trebuie daca esti ocupata pana peste cap in aceste zile cu facutul curateniei in casa si te-ai lovit in plus si cu intrebarea fundamentala: arunc acum mobila tapitata patata si cumpar alta  sau incerc sa o salvez cumva?

servicii curatare canapele


Probabil ca te-ai intrebat deja cam ce solutii de curatat sa cumperi de la magazin pentru a scoate petele nesuferite de pe canapeaua din living, cum sa invingi in lupta cu bacteriile si insidiosii acarieni, cum sa scoti firele de praf ce s-au culcusit confortabil in adancurile materialului textil ce imbraca cea mai importanta piesa de mobilier a camerei tale de zi.

Indiferent cat de curajoasa esti, nu te-as sfatui totusi sa incerci sa scoti acele pete de una singura, pentru ca, nefiind profesionista, ci simpla amatoare in razboiul cu urmele lichidelor infiltrate in canapeaua ta, vei pierde aproape sigur si, mai grav, s-ar putea sa o deteriorezi iremediabil.

Din acest motiv, daca locuiesti in Bucuresti, cel mai simplu este sa apelezi la o firma de cleaning specializata in servicii de curatare canapele si fotolii, deoarece ei au atat stiinta, bazata pe experienta, cat si mijloacele necesare de a te scapa de murdarie si microorganismele periculoase pentru sanatate ascunse in mobilierul tapitat din casa. Un om obisnuit sigur nu are dexteritatea, dar nici solutiile profesionale, eficiente, dar si ecologice in aceeasi masura care sa ii permita sa realizeze o munca de calitate. Este nevoie de expertii in curatenie!

Smart Detailing are o experienta de peste patru ani in materie de servicii de cleaning, angajatii sai fiind extrem de bine pregatiti in cruciada nemiloasa indreptata impotriva murdariei din casele noastre.

In urma misiunii lor complexe de scoatere a petelor, canapelele, dar si fotoliile si scaunele tapitate, isi vor redobandi culorile de altadata, deoarece metoda de injectie-extractie utilizata de echipa ce va sosi la domiciliu in el mai scurt timp, este imbatabila.

Spune traditia ca in prag de An Nou este bine sa arunci tot ce este rupt, invechit, patat, dar chiar nu trebuie sa ne aruncam cu totii mobila cu fete textile pe geam inainte de Sarbatori! Desi unii au procedat si asa, dupa cum am vazut la stiri in anii trecuti!. Exista variante ieftine de a-i da o noua viata, daca apelam la profesionistii in servicii de curatenie.

Smart Detailing are niste tarife imbatabile in materie de curatare de pete si spalare piese de mobilier cu fete textile:

- scaun tapitat - 12 lei;
- fotoliu material textil - 45 lei;
- canapea doua locuri - 85 lei;
- canapea trei locuri - 120 lei;
- coltar cu cinci locuri - 190 lei.


Acestea fiind spuse, tu ce ai de gand: sa arunci mobila cu tapiteria patata sau sa intri pe site-ul smartdetailing.ro si sa iti faci o programare in aceste zile, de dinainte de Sarbatori?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...