luni, 26 octombrie 2015

Afla unde gasesti servicii complete de detailing auto la preturi fara concurenta!

Vlad a venit la mine azi si mi-a aratat pe un site al unei firme ce ofera servicii de detailing auto interior un anunt referitor la un serviciu special, pe care le il cauta cu febrilitate de ceva timp: "Curatam tapiterie auto in Bucuresti!"

Asta pentru ca ne-am pus noi in gand sa terminam curatenia generala de pe acum, de la finele lui octombire, sa nu lasam aceasta corvoada casnica pentru luna decembrie, umbrindu-ne bucuria Sarbatorilor.(pentru ca nu-i o fericire pentru nimeni  sa deretice prin casa, recunoasteti cinstit!) 

Si pentru ca nu doar locuinta, ci si masina avea nevoie de o curatire profesionala, iubitul meu sot s-a gandit ca o firma ce ofera servicii de detailing auto ar fi cea mai indicata. Au produsele cele mai bune, specialistii cei mai buni, asa ca, daca vrem o masinuta sclipind de curatenie si prin interior, nu doar la exterior, toti soferii ar trebui sa apeleze la aceia care intr-adevar se pricep la un asemenea serviciu.

Detailing auto interior... Un termen relativ nou pentru mine, recunosc, care nici nu prea sunt pasionata de masini...

Am intrat pe net la indemnul lui Vlad si am aflat de acolo ca serviciile de detailing auto interior se refera la operatiunea de curatire profunda a cabinei interioare, lucru dificil de executat in zilele noastre pentru un profan, data fiind paleta larga de materiale utilizate de catre producatorii auto pentru tapiterie, covorasele auto, plafon, portiere, bord, diversele decoratiuni interioare (vinil, piele, fibre naturale sau artificiale, plastic, metal, compozite din fibre de carbon s.a.m.d.).



Date fiind toate aceste materiale diverse si tehnicile de efectuare a unei curatiri perfecte(aspirare, spalare, periere) trebuie obligatoriu sa fie adaptate fiecarei zone din cabina masinii folosind inteligent ustensile si solutii profesionale, care sa nu atace suprafetele, ci doar sa elimine delicat praful si urmele de degete, plus petele de tot felul, inerente unui asemenea spatiu auto.

Fiecare sofer considera ca masina sa este unica, de aceea acorda o atentie speciala ingrijirii acesteia. Si este mai bine, ca in orice alt domeniu, sa apelam la specialisti.

Asa cum un conducator auto se preocupa de a face reviziile tehnice la timp, tot astfel ar trebui ca sa fie preocupat si de a-i pastra masinutei sale frumusetea (lucru care implica automat si  servicii de detailing complete).

Nici macar nu trebuie sa puna la bataie o suma exorbitanta: in cazul unui autoturism obisnuit, serviciile de curatare complexa pentru plafon, stalpi, centuri de siguranta, scaune si bancheta, mocheta podea, fete de usi, consola centrala, bord, aspirare si spalare portbagaj si degresare geamuri, tarifele incep de la 220 de lei.

Chiar merita sa faceti si voi o programare, prin completarea formularului aflat pe site-ul starcleandetail.ro sau sunand la numarul de telefon 0725- 514-216.



Veti putea beneficia de o evaluare gratuita a interiorului masinii pe care doriti sa il curatati, asa incat chiar nu aveti nimic de pierdut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...