miercuri, 22 iulie 2015

Curatenia casei inainte de a pleca in concediu e mai bine sa o lasi pe seama unei firme de curatenie!

Uite ca a venit si concediul de vara si abia astept sa plecam la mare peste doua saptamani.

Dar pana atunci trebuie sa ma ocup de curatarea domiciliului, desi nu imi place deloc sa trebaluiesc prin casa, recunosc cinstit.




O curatenie generala implica multa oboseala, asa ca tare bine mi-ar prinde niste ajutoare care sa munceasca in locul meu... Ziceti si voi: ce perioada de relaxare e aceea, dupa un an de munca grea la firma unde sunt angajata, daca acum trebuie sa robotesc cat e ziua de lunga prin gospodarie?

O sa cad franta cand o sa plec impreuna cu sotul si cu copilul pe litoral si parca vad ca o sa dorm pana tarziu la hotel, in loc sa admir rasariturile de soare, atat de spectaculoase pe malul Marii Negre. Nici macar nu o sa mai am chef de iesit seara la plimbari romantice pe faleza. Ziceti si voi, ce vacanta mai e si aceea in care mai mult dormi, decat te distrezi?

Totusi, nici nu pot lasa casa asa, neingrijita, pentru ca la intoarcere din concediu va arata chiar mai rau decat este in realitate.

Ma gandesc, date fiind cele pe care vi le-am povestit mai sus, sa imi iau inima in dinti si sa apelez si eu, precum vecina mea Florentina, la o firma de curatenie din Bucuresti care sa ma ajute la transformarea casei mele intr-un cuibusor stralucind de curatenie precum un pahar de clestar.




Am inteles ca nici nu este chiar asa de scump, deci o sa incep sa caut pe internet informatii despre companiile ce presteaza asemenea servicii de curatenie la domiciu, ca sa aflu despre este vorba mai in detaliu si, desigur, niste preturi.

Exista, vad acum pe net, multe firme care se ocupa de curatarea domiciliului in Bucuresti, indiferent ca este vorba de o curatenie uzuala sau de una mai de amploare, realizata, de exemplu, dupa o renovare a apartamentului.

Se asigura servicii de curatare a peretilor, tavanului, usilor si tocurilor, a mobilei, spalatul si stersul geamurilor, a blaturilor din bucatarie, spalarea si/sau aspirarea mochetelor si covoarelor, lustruirea parchetului... plus multe altele.

Echipele de profesionisti in curatenie folosesc produse de calitate superioara, nevatamatoare pentru cei din casa, asa incat vor invinge in mod rapid si ecologic orice urma de murdarie.

Preturile, din ce am vazut pe net  sunt si ele foarte bune, se poate face abonament lunar. Pentru un apartament ca al nostru, de trei camere, tariful incepe de pe la 400 de lei, ceea ce chiar nu este mult, daca ne gandim cat timp si efort voi economisi.

Daca si voi sunteti coplesite la gandul ca nu veti putea razbi in lupta continua dusa pentru a avea o casa perfect curata, cred ca ar trebui sa luati in calcul si aceasta varianta, de a apela la o firma de curatenie, macar din cand in cand, daca bugetul nu va permite sa va faceti un abonament pe o perioada mai lunga de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...