sâmbătă, 13 decembrie 2014

Pijamale sexy si costume de craciunita pasionala, gasesti la Sevensins!


Sevensins este magazinul online de lenjerie sexy pe care, sunt convinsa, il cunoasteti de multa vreme, daca sunteti pasionati de cumparaturi pe net.

Au produse extrem de senzuale, care transforma orice femeie intr-o diva, prin modelele extrem de indraznete pe care le propun clientelor.

Indiferent ca este vorba de rochite sexy, de body-uri si topuri, de portjartiere, dresuri si colanti,  camasi de noapte si neglijeuri, costume sexy, piese din latex, gasesti de toate pe Sevensins.

Astazi as vrea sa va propun sa accesati pagina unde se afla pijamale dama...

Extrem de frumoase, senzuale sau doar romantice, aceste pijamale se indeparteaza cu mult de piesele vestimentare banale, din materiale grosiere, pe care le cunoaste toata lumea.

Fabricate din materiale moi, cu o catifelare specifica la atingere, in culori pastelate sau vii, cu modele deosebite, reliefeaza formele trupului, asa incat purtatoarele lor se transforma in adevarate nimfe ale iubirii, care promit nopti fierbinti iubitilor lor.

Iata doar un model de pijama incitanta, dar si cuminte in acelasi timp, de un alb satinat, accesorizata cu o micuta bordura sub bust confectionata din dantela neagra cu o banda satinata de culoare violet.

Cele doua bretelute extrem de subtiri pun in evidenta umerii si un decolteu deloc obraznic, dar plin de senzualitate.




Tot din magazinul online Sevensins puteti achizitiona in aceasta perioada cele mai frumoase costume sexy de craciunita, pentru a fi in ton cu Sarbatorile de Iarna.



Iata unul foarte dragut, compus din rochita de craciunita propriu-zisa, caciullita, manusi, chilot string si dresuri.

Ce cadou frumos pentru noaptea de Craciun si cat de bine ii sta unei femei imbracate astfel langa bradul din sufragerie, in timp ce lumina palida, aruncata de vreascurile ce trosnesc vesele in semineu, ii mangaie trupul de felina!


Daca sunteti barbat si va doriti un cadou cu adevarat special, acum in luna decembrie, pentru iubita sau sotia dvs., intrati iute pe Sevensins si comandati de acolo o lenjerie deosebita sau un costumas sexy. 

Pachetul o sa soseasca urgent prin curier, asa incat o sa aveti timp ca sa il asezati din vreme in sacul lui Mos Craciun, pentru ca minunatul dar sexy sa ajunga in noaptea magica de peste cateva zile la femeia adorata din viata dvs.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...