vineri, 5 decembrie 2014

Ofertele de vacanta prin sistemul early booking, alegerea turistilor isteti!

Pentru aceia dintre voi, care nu sunteti familiarizati cu termenul, ofertele early booking se refera la rezervarea timpurie a unui loc spre o destinatie turistica, facuta de o persoana cu cateva luni bune inainte (in medie cam cu jumatate de an), pe sistemul: „Turistul istet isi rezerva din timp locul unde o sa-si petreaca concediul, in tara sau strainatate, la agentia de turism, pentru a beneficia de reduceri substantiale fata de pretul de catalog!”

In ce ma priveste, anul viitor, in 2015, am de gand sa merg in Grecia pentru ca sa pictez peisajele fascinante de acolo, de aceea, desi este decembrie, caut si eu pe internet cele mai bune destinatii pentru concediul estival pe care il voi petrece pe meleagurile elene.

Cum va imaginati deja, nu ma dau banii afara din casa, asa ca incerc sa gasesc oferte Grecia de tip early booking cat mai atractive...

Si uite ca le-am si gasit, mai repede decat as fi sperat, pe site-ul agentiei de turism IdealTour!




Dupa o scurta trecere in revista a propunerilor (destinatii, locuri de cazare, preturi), am ales Insula Zakynthos, vestita pe intregul mapamond.

Pentru un pret extrem de convenabil, de doar 135 de euro/sejur de persoana, toti aceia ce iubesc Grecia pot sa petreaca niste zile de vis la vara, in niste locuri mirifice...

In ce ma priveste, abia astept sa pictez plajele foarte largi, cu nisip fin, dar si broastele testoase Caretta-Caretta, o specie aflata pe cale de disparitie, de aceea protejata in acea zona prin legi foarte stricte stricte.

Evident, nu o sa ocolesc nici capitala insulei, situata intr-un golf spectaculos, pe coasta de est, localitate supranumita si "Venetia Sudului", reconstruita, asemeni cum s-a intamplat cu Zimnicea noastra, dupa un cutremur devastator in urma cu cateva zeci de ani.

Mi-am pregatit deja caietul de crochiuri pentru schitele cu relativ noile cladiri in stil venetian si baroc aflate acolo!

Cum orice plaja parca nu este plaja cu adevarat, daca nu are si o un vapor esuat, evident ca si insula greceasca unde voi calatori la vara are una...

Este vorba de una de acum vreo 40 de ani, de cand un vas al contrabandistilor de tigari a esuat in larg, iar valurile l-au impins pana la tarm, ingropandu-l pe jumatate in nisip.

Acum, imaginea plajei Navagio, cu epava de care va povestesc, a devenit faimoasa, reprezentand, fara indoiala, cea mai mare atractie turistica de pe insula Zakynthos.



Pe site-ul idealtour.ro o sa gasiti o multime de amanunte legate de ofertele early booking pentru Grecia sau alte destinatii deosebite, dar trebuie sa va grabiti nitel, pentru ca sunt limitate si, dupa cum veti vedea, turistii au inceput deja sa isi faca rezervari pentru 2015, mai ales ca reducerile sunt si de 40% la cazare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...