vineri, 12 decembrie 2014

Externalizeaza-ti serviciile de salarizare si administrare de personal apeland la HRP!

Daca la inceput lumea privea cu destula suspiciune externalizarea serviciilor de salarizare si administrare de personal, acum, devine tot mai mult o obisnuinta sa se apeleze la firme specializate in acest domeniu, deoarece reprezinta o metoda prin care se poate face economie de timp, in acelasi timp reducandu-se si costurile agentilor economici.

Daca este sa vorbim doar de managementul timpului, iata ca pe site-ul HRP veti gasi o aplicatie deosebita, software for time management, care, o sa va permita eficientizarea activitatii in firma dvs., datorita introducerii unui workflow pentru aprobarea pontajului si a cererilor de concediu, cat si in ceea ce priveste planificarea si evidenta timpului lucrat (inclusiv ore suplimentare, ore de noapte, ore de recuperare, ore de sarbatori legale s.a.)

In acest mod simplu o firma poate sa isi creasca profitul prin utilizarea mai buna a timpului de lucru.

Va recomand cu caldura sa vizitati si pagina HRP - salary calculator, unde veti gasi un instrument extrem de util in calcularea veniturilor.

Cu ajutorul acestuia se pot face calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri ce provin din salarii, inclusiv beneficii cu facilitate fiscala, mandat de director sau administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA.

Ceea ce as vrea sa subliniez in mod deosebit este faptul ca acest calculator permite efectuarea de socoteli contabile specifice, extrem de exact si rapid, in raport cu ultimele modificari legislative in materie.

Avand in vedere hatisul birocratic existent in Romania in acest domeniu sensibil, al contabilitatii, aceasta aplicatie este deosebit de pretioasa pentru orice agent economic, fie el mic, mijlociu sau mare.

Tastati "hr service - hrp.ro" pentru a vedea paleta intreaga de servicii si solutii software de salarizare si administrare de personal pe care HUMAN RESOURCES PLANNIG le ofera celor interesati.


Seriozitatea firmei este confirmata si de catre numerosii clienti multumiti care colaboreaza cu HRP, inclusiv companii de top, cu nume mari in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...