miercuri, 10 decembrie 2014

Cu produsele Covera te pregatesti de Sarbatori!

Covera era pana nu de mult recunoscuta in randul internautilor locatia din mediul virtual unde oricine avea drept hobby gradinaritul putea sa isi comande online tot soiul de seminte de flori, ghivece cu un design special, butasi de trandafiri, tot soiul de unelte de gradinarit.

Probabil ca nu stiati insa faptul ca de la Covera puteti sa comandati de-acum si diverse  produse de igiena personala Frisbi!

De exemplu, daca va cumparati o rola de 210 metri lungime cu prosoape de hartie marca Frisbi forte, albe, chiar nu o sa mai stati cu grija ca o sa vi se termine prosoapele in bucatarie atunci cand va este lumea mai draga!




Nu doar ca o rola din aceasta tine extrem de multa vreme, dar prosoapele de hartie Frisbi sunt extrem de calitative, avand o capacitate de absorbtie excelenta, putand sa fie folosite si la curatienie (ca tot urmeaza acum sa ne pregatim casa de Sarbatori!).

Ce e mai simplu: sa o comanzi online de la Covera si sa ti-o aduca acasa curierul sau sa cari de la supermarket rola din asta, destul de voluminoasa? Cred ca si voi ganditi exact ca si mine: prima varianta este cea mai buna!

Pentru ca vorbeam de curatenia generala pe care toti o facem acum, in luna decembrie, evident ca la final, pentru a avea o casa frumoasa, niste corpuri de iluminat noi ar fi extrem de potrivite.

Iata ca le putem comanda tot de la Covera!

Am vazut pe pagina dedicata acestor produse niste veioze cu proiectie destinate camerei copiilor ce pot sa fie puse pana si in sacul lui Mos Craciun, pentru ca ii vor incanta cu siguranta pe micutii nostri cu frumusetea lor!





Gasiti tot in aceasta sectiune si aplice deosebit de frumoase, cu personajele indragite din desenele animate, dar si lampi portabile cu led, ce seamana mai mult cu niste jucarii luminoase.




In aceasta perioada, Covera are o multime de promotii atractive la articole din toate sectiunile de pe portal, asa ca eu va invit sa rasfoiti cataloagele online destinate casei si gradinii, pentru ca asa veti putea sa comandati ceea ce va place si o sa va pregatiti cum se cuvine de intampinarea lui 2015, inclusiv cu o locuinta innoita, extrem de frumos aranjata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...