marți, 18 noiembrie 2014

Tichete de vacanta Cheque Vacances, pentru un concediu in tara cu adevarat reusit!

Zilele trecute, am asistat la o discutie avand ca subiect tichetele de vacanta si cum s-ar putea relansa turismul intern intr-o vreme in care tot mai multi romani viseaza la concedii de vis... peste hotare.




Atunci mi-am amintit ca am gasit pe net, in urma cu vreo cateva luni, un site extrem de documentat, care a lansat sloganul: "Tichete de vacanta Cheque Vacances, pentru vacante romanesti!"

Oricine si-ar dori sa primeasca drept bonus pentru rezultate deosebite in activitate sau sub forma de prime de vacanta asemenea tichet, ce i-ar permite sa ajunga in anumite zone ale tarii noastre, extrem de spectaculoase, pe care altfel nu le-ar fi vizitat, poate, niciodata.

Ce poate fi mai minunat decat un concediu relaxant, fara grija numararii continue a banilor cash alocati pentru cazarea la un hotel sau la o pensiune agroturistica!

Angajatorul, la randul sau, prin aceste tichete de vacanta, poate sa isi motiveze eficient personalul incadrat cu contract individual de munca, in conditiile in care face si economii substantiale, deoarece 5.400 de lei/an/salariat sunt total deductibili.

Acest lucru se intampla deoarece valoarea acestor tichete Cheque Vacances este libera de orice taxe patronale, daca se pastreaza in limita a 6 salarii minime brute pe economie.

Tichetele de vacanta pot fi utilizate atat pentru plata transportului, cazarii, meselor, tratamentelor balneare si chiar pentru achitarea costului serviciilor de agrement. 

Angajatorii care vor sa beneficieze de o simulare reala, personalizata, pentru a vedea exact care este cuantumul economiilor pe care le pot face cu aceste tichete de vacanta ar trebui sa stie ca daca acceseaza portalul chequedejeuner.ro vor gasi acolo o aplicatie speciala in acest sens.

Recomand celor interesati cu multa caldura ca sa intre pe aceasta adresa, deoarece este o pretioasa sursa de informatii privind tichetele de vacanta.

Foarte utila este, desigur, pagina cu afiliatii, care da posibilitatea angajatilor, dar si angajatorilor, sa aiba la indemana, doar la un click distanta,  o banca de date extrem de valoroasa, referitoare la unitatile de cazare si agentiile de turism unde se pot folosi aceste tichete de vacanta Cheque Vacances.

Utilizarea instrumentelor de cautare sunt extrem de intuitive, accesibile oricarui utilizator, indiferent de nivelul de cunostinte pe care il poseda in materie de internet.

Se pot folosi atat casetele pozitionate in partea stanga a paginii sau harta Romaniei (preferata mea!), unde, printr-o apasare pe judetul dorit, doar cu un click de mouse, vom putea sa vedem lista completa a afiliatilor Cheque Vacances din acel colt de tara de care ne simtim atrasi.

Este bine de mentionat faptul ca tichetele de vacanta  vor fi valabile numai daca vor avea inscrise pe ele urmatoarele date:

- emitentul si datele sale de identificare;
- valoarea nominala a tichetului de vacanta;
- angajatorul si datele sale de identificare;
- numele, prenumele si codul numeric personal ale angajatului care este in drept sa utilizeze tichetul de vacanta;
- spatiul destinat inscrierii perioadei in care a fost utilizat si aplicarii stampilei unitatii afiliate;
- interdictia unitatii afiliate de a plati diferenta in bani dintre valoarea tichetului de vacanta si valoarea pachetului de servicii catre utilizatorii tichetelor de vacanta;
- perioada de valabilitate a utilizarii voucherului de vacanta (pana la 31 decembrie a anului in care a fost emis.)

Va sfatuiesc sa intrati pe www.chequedejeuner.ro pentru a afla multe alte lucruri, extrem de interesante, despre acest instrument de motivare a angajatilor din privat, dar si a bugetarilor - tichetele de vacanta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...