luni, 24 noiembrie 2014

Cremele cu uree de la Vectem te scapa de bataturi!

Cu totii stim ce sunt bataturile si cat de dureroase sunt aceste ingrosari ale pielii, determinate de diverse cauze mecanice, precum frecarile, presiunile prea mari concentrate in anumite zone, traumatismele.
Desi sunt mai frecvente bataturile localizate la nivelul mainilor (in podul palmelor sau al degetelor) si al picioarelor (degete, in talpi sau calcai), ele pot sa se intalneasca si la coate sau genunchi.
Bataturile, portiuni de piele moarta, poate parea ciudat, au insa si o functie de protectie a tesuturilor aflate sub piele. 
Toate femeile s-au confruntat de multe ori cu bataturile situate la nivelul picioarelor, mai ales cand poarta perechi noi de pantofi, cu un calapod incomod sau cu tocuri inalte.
Din acest motiv, ideal ar fi sa ne alegem pantofi potriviti, comozi, cu o talpa suficient de groasa, elastica, care sa atenueze socurile ce se pot produce in timpul mersului la contactul cu solul.
Tocurile ar trebui sa fie destul de late, pentru a asigura stabilitate, iar varfurile pantofilor sa nu fie prea ascutite, nici macar daca sunt la moda.
Ce ne facem insa daca ne-am pricopsit deja cu niscaiva bataturi dureroase, ce fac din fiecare pas un chin?
Evident ca schimbam incaltamintea cu una poate mai putin eleganta, dar in mod sigur ceva mai comoda.
Apoi mergem si cerem la farmacie produse pentru bataturi de la Vectem.


De ce de la aceasta firma?
Pentru ca Vectem produce creme cu uree ce au o eficienta foarte buna in tratamentul bataturilor, au un cost convenabil, iar medicii pedologi le recomanda cu multa caldura.
Tractopon este denumirea unei cremei alinatoare, care se aplica o data sau de doua ori pe zi in zonele afectate de bataturi.

Se spala bine pielea si se usuca, dupa care se maseaza zonele cu probleme cu putina crema, care are avantajul ca nu este deloc grasa, fiind foarte bine absorbita de tegument.
Tractopon se poate folosi cu succes atat in scop preventiv, cat si pentru a grabi vindecarea zonelor cu bataturi de la nivelul picioarelor (si nu numai!).
Ea contine lanolina, uree si vitamina E, ceea ce va permite acelora ce o folosesc ca in scurta vreme sa aiba o piele a picioarelor sanatoasa si catifelata, prin proprietatile hidratante, emoliente, protectoare si nutritive pe care le are acest produs dermocosmetic.
Asadar, daca aveti probleme cu bataturile, crema Tractopon cu uree in concentratie de 15% sau 30% poate sa fie salvarea dvs.! O gasiti in lanturile de farmacii din intreaga tara, asa incat cumparati-o cu incredere!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...