luni, 17 noiembrie 2014

Cadouri haioase pentru persoane inzestrate cu simtul umorului pronuntat

Se apropie perioada nebuneasca a Sarbatorilor de Iarna si, precum multi altii dintre voi, deja am pornit sa caut cadouri haioase online, care sa iasa din tiparele conventionale ale darurilor de Craciun...

Evident, pentru asta trebuie si ca persoana care va primi cadoul sa aiba un simt al umorului foarte bine dezvoltat, asa incat sa nu existe riscul de a se simti vreun moment ofensata de darul cu pricina.

Cea mai mare paleta de cadouri amuzante se afla, bineinteles, pe internet, magazinele virtuale de profil luandu-se in aceasta perioada la intrecere, in demersul lor de a atrage cat mai multi clienti.

Zilele trecute, clicaind eu la intamplare pe diverse link-uri de magazine electronice, am ajuns pe un site specializat in oferirea de solutii complete pentru birou: articole de papetarie, instrumente de scris, produse de arhivare si organizare a documentelor, masini de birou, servicii de personalizare, dar si... cadouri haioase.

Patetarie.ro, magazinul online al grupului Austral, despre care sigur ati auzit, se afla pe piata romaneasca de circa doua decenii.

Despre rechizitele de birou, software educational si multe alte lucruri pe care le puteti gasi pe acest site o sa mai vorbim, acum insa va invit sa accesati sectiunea de cadouri funny, pentru ca o sa va distrati de minune in timp ce veti alege pentru cei din familie si prieteni cate ceva care sa ii amuze copios.


De exemplu, daca aveti, asa cum am si eu, o matusa innebunita dupa pisici, dar si dupa ghicitul in carti, va propun ca sa ii daruiti de Sarbatori un set de carti de joc foarte special... La anul, in 2015, nu-si va mai afla viitorul cu ajutorul craiului de ghinda sau damei de pica, ci al pisicutelor 3D! Evident, o sa trebuiasca sa le imprumute semnificatiile cartilor clasice, dulcilor feline, dar se descurca ea, pentru ca este maestra in cartomantie, nu-i asa?



Pentru unchiul favorit, in cazul meu unchiul Stefan, care se chinuie din rasputeri sa se lase de fumat, eu m-am gandit la o scrumiera cu un mesaj de suflet: „I love cancer!”. Poate asa o sa se gandeasca ca de multe ori prea multa dragoste strica, poate sa fie chiar mortala.



Am gasit ceva si pentru domnisoarele parasite, pentru a se remonta rapid si a iesi din depresie...

Asa este in aceasta perioada si Gentiana, verisoara mea, care sufera cumplit dupa ce s-a despartit de fostul ei iubit...

Tocmai din acest motiv m-am gandit ca, in loc sa mearga pe la tot soiul de ateliere de Constelatii Familiale, pe care arunca aiurea o gramada de bani, ar fi indicat sa ii daruiesc ceva mult mai concret: o papusa foarte speciala.



Ce ziceti, nu-i asa ca o sa stie ce sa faca in saptamanile urmatoare cu ea?


O sa ii mai pun in punguta cu daruri funny si un Print Broasca pe care sa il creasca asa cum stie ea mai bine, pentru ca o sa apara sigur si Fat-Frumosul ei in lunile ce vor veni, nu am nicio indoiala.





Voi cam ce ati darui celor dragi sau colegilor de birou? Astept sugestii suplimentare...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...