vineri, 14 noiembrie 2014

Alegerea tipului de oja potrivit - o provocare pentru orice femeie moderna!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand imi aleg nuantele de oja care mi se potrivesc cel mai bine, trebuie sa stau mult pe ganduri, pentru ca alegerea acestui produs cosmetic nu este deloc asa de simpla precum ar parea la prima vedere.

Unele femei considera ca trebuie sa asorteze oja cu vestimentatia, si nu este total gresit, dar specialistii in beauty ne atrag atentia ca primul criteriu in alegerea culorii potrivite pe care sa o aiba un lac de unghii, pentru a ne pune cu adevarat in valoare, este culoarea tenului nostru.

Altfel, daca vom iesi cu unghiile de la maini si de la picioare colorate cu o oja nepotrivita, fie nu vom fi deloc vizibile, fie vom iesi cu stridenta in evidenta, uneori putand deveni chiar si subiect de glume rautacioase, pentru persoanele cu care interactionam intr-o situatie sau alta.

In linii generale, putem vorbi de trei tipuri principale de nuante ale pielii unei femei: foarte deschis la culoare (tinzand spre alb), intr-o nuanta medie sau mai inchisa, genul creol.

1. Pentru femeile care au sansa sa aiba pielea intr-o nuanta foarte deschisa, paleta de culori pe care o pot utiliza in materie de lacuri de unghii este extrem de variata, asa ca, functie de varsta si prilej, pot alege de la romantica oja de culoarea piersicii, la un roz sau un lila deschis, ba chiar si un rosu aprins, daca acesta completeaza adecvat o tinuta curajoasa, pentru o ocazie speciala.

Totusi, ar fi bine ca aceste femei sa evite culorile de oja foarte inchise (albastru inchis, negru), deoarece tind sa le reliefeze si mai mult paloarea si, ce este cel mai grav, sa le adauge niste accente de raceala, care sa le transforme nemeritat in niste Printese ale Ghetii, ce par extrem de distante, de inaccesibile muritorilor de rand. 



2. Femeile care au pielea in tonuri de mijloc pot folosi atat oja de culoare deschisa, inclusiv galben-auriu sau argintiu, cat si  culori metalizate, moderne, dar ar trebui sa evite pe cat posibil unele culori tari, precum rosul puternic sau movul inchis.

3. Femeile cu pielea mai inchisa la culoare, genul creol, pot sa isi achizitioneze, inclusiv din magazinele online care desfac produse cosmetice pentru manichiura si pedichiura, sticlute cu oja in nuante de cafeniu, rosu-burgund, auriu, ba chiar si verde inchis.

Posesoarele unui asemenea tip de piele ar trebui insa ca sa evite culorile deschise (alb, roz deschis,  argintiu, oranj) in materie de lacuri de unghii, pentru ca acestea vor face sa le iasa in evidenta degetele mult prea mult, iar uneori efectul vizual poate sa fie devastator.

Totusi, cum  orice reguli sunt facute si pentru a fi incalcate, functie de personalitatea fiecarei femei, de culorile ce se poarta intr-un sezon sau altul, de vestimentatie, de profesia pe care o are, de locurile unde merge, oricare reprezentanta a Evei isi poate alege oja potrivita. (Una este sa mergi cu unghiile pictate cu un lac de unghii de culoare neagra intr-un club si cu totul altceva la o intalnire cu un om de afaceri pretentios, care, eventual, mai este si nitel misogin!)

Noroc ca producatorii au realizat lacuri de unghii intr-o paleta de nuante extrem de variate, asa ca in zilele noastre chiar avem de unde alege!



Mai nou, oja se poate achizitiona nu doar din magazinele specializate din oras, ci si din cele online de produse cosmetice, spatii virtuale unde gasim la preturi foarte bune  lacuri de unghii  in culorile  preferate.

Intra si tu eyeslipsface.com.ro, pentru ca spiridusii ti-au pregatit o multime de sticlute de oja in culori fermecatoare, la preturi intrate la apa si cu 30%!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...