joi, 16 octombrie 2014

Viviana isi cumpara mobila online de la TAMOS!

Dupa o vara de foc in care a fost nevoita sa suporte calvarul zugravitului, schimbatului instalatiei sanitare si a celei electrice, montarea gresiei si a faiantei in hol, baie si bucatarie, a geamurilor termopan, iata ca pentru Viviana a sosit si marea provocare a cautarii celei mai bune mobile pentru micutul sau apartament de doua camere, suficient pentru o burlacita tanara si nelinistita cum este ea.

Cum in materie de amenajari interioare este bine sa te sfatuiesti si cu altcineva, pentru ca sa nu gresesti in alegerile facute, evident ca a apelat, precum a mai procedat si in trecut, la cea mai buna prietena a ei, adica la mine.

Asa se face ca ne-am dat intalnire la o cafea si am inceput sa facem schite detaliate cu amplasarea in spatiu a pieselor de mobilier pe care le consideram cele mai nimerite pentru o locuinta chic, asa cum si-o doreste ea.

Cum bugetul Vivianei a ramas cam subtire dupa plata mesterilor din vara, am decis ca pentru inceput e preferabil sa cumparam mobila online pentru camera de zi, deoarece in magazinele virtuale o putem gasi la preturi mai bune si intr-o gama mai variata de modele si culori decat daca am merge pur si simplu la un magazin de specialitate offline din Bucuresti.

Deja eu am cumparat mobila astfel, de pe net, de aceea am stiut de la bun inceput ce sa ii recomand amicei mele pentru amenajarea noului sau apartament: Targul de mobila online TAMOS.


Am decis impreuna ca ar fi bine mai intai  sa vedem oferta de canapele si am reusit rapid sa si gasim ceva care sa se incadreze in bugetul de maxim 4000 de lei, al prietenei mele.



Setul Jamaica compus dintr-o canapea extensibila si doua fotolii, la un pret foarte bun, de doar 2.680 de lei, a fost acela care ne-a retinut atentia atat prin design-ul sau deosebit, cat si prin dimensiunile extrem de generoase ale canapelei extensibile, ce se poate oricand transforma la nevoie intr-un pat confortabil. In plus, beneficiind de o structura de metal in combinatie cu pal, soliditatea acesteia este pe deplin asigurata.

Atat canapeaua extensibila cat si fotoliile sunt realizate la exterior din piele ecologica si stofa de o calitate superioara, ceea ce va face ca livingul Vivianei sa aiba foarte curand niste piese de mobilier foarte frumoase si moderne.

Pentru ca ne-au mai ramas ceva bani, am mai ales pentru centrul camerei si o masuta de cafea Calvin, foarte draguta, confectionata din sticla neagra, pe care am gasit-o la un pret bun de doar 560 de lei.




Transportul pana in fata blocului va fi gratuit, comanda noastra fiind mai mare de 1.000 de lei, asa incat nu o sa-i mai ramana prietenei mele decat sa ii cinsteasca pe doi dintre vecinii ei, ca sa ii duca mobila pana sus, in casa. Oricum, locuieste la etajul 1, fapt ce ma indreptateste sa cred ca nu va fi chiar atat de dificil urcatul pe scari!

Plata setului de mobilier o sa o faca anticipat, direct la magazin, in Sos. Morarilor nr.2 – sector 2, pentru ca, intamplator, Vivi lucreaza in apropiere.

In lunile urmatoare va mai achizitiona cu siguranta si alte piese de mobila de pe site-ul tamos.ro, pe masura ce va mai economisi ceva banuti, pentru ca ai ce comanda de acolo!

Nu ma indoiesc de faptul ca, in scurta vreme, locuinta sa va fi una extrem de cocheta, unde se va simti cu adevarat ACASA.

Daca si voi v-ati mutat de curand si nu stiti de unde sa va cumparati mobila noua sau, pur si simplu, vreti sa va schimbati canapeaua extensibila veche cu una noua, moderna, vizitati site-ul celor de la TAMOS, pentru ca au mereu mobila de calitate, intr-o multitudine de modele si culori, la preturi fara concurenta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...