luni, 27 octombrie 2014

Saltele speciale de la Tamos pentru un somn confortabil

In fine , am reusit sa imi mobilez casuta de la margine de Bucuresti, proaspat achizitionata, pana a cazut prima zapada... de octombrie...

Nu credeam ca iarna sa se burzuluiasca la blanda toamna asa de repede, dar asta e, ne conformam, ca doar stiti si voi: „iarna nu-i ca vara!”

Am primit inclusiv mobila pentru dormitoare, dar pana acum, comanda fiind facuta pe internet, nu am indraznit sa cumpar si saltele performante pentru dormitoare, de teama ca nu se vor potrivi.

Acum insa trebuie sa o fac si de aceea, pentru ca nu am chef sa bat pe frig si zloata toata Capitala in cautare de saltele pe masura, m-am decis sa le comand tot online, mai ales ca am  masurat foarte atent dimensiunile paturilor,  deci stiu dupa ce sa ma uit.

O sa le aleg tot din targul virtual de mobila Tamos, pentru ca au o gama variata de saltele ortopedice, dar si saltele superortopedice, plus numeroase tipuri de saltele speciale.




Sincer, din cele peste 200 de modele aflate pe site, nici nu stiu pe care sa le aleg.

Am nevoie de o saltea pentru patul matrimonial, doua saltele pentru paturile de o persoana din camera de oaspeti, aflata la mansarda, iar, in plus, de o salteluta confortabila pentru patul pliant.

Am decis ca primeaza confortul si sanatatea noastra si a musafirilor nostri, asa ca nu m-am orientat spre niste saltele ieftine, desi se gasesc destule si dintre acestea la Tamos, ci spre niste saltele speciale, deoarece la confectionarea lor sunt utilizate fibre de cocos (care le rigidizeaza), latex (pentru a se mula perfect nevoilor celor ce dorm pe ele) si extract de aloe vera (pentru proprietatile antialergice si antibacteriene deosebite).




Sigur o sa avem parte de un somn dulce si linistit, deoarece aceste saltele se caracterizeaza printr-un grad inalt de ventilatie si o foarte buna elasticitate.

Pe site-ul celor de la Tamos exista in partea stanga a paginii niste filtre speciale cu ajutorul carora pot selecta nu doar marja de pret in care sa se incadreze aceste saltele, dar si dimensiunile dorite, asa incat va fi foarte usor sa le comand.


Din fericire le voi primi la adresa indicata de mine in cel mai scurt timp, imediat ce le voi plati in magazinul situat in Bucuresti, Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2, Cartierul Pantelimon (in incinta fostei Filaturi de Bumbac, vis-a-vis de Postavaria Romana) sau prin virament bancar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...