vineri, 17 octombrie 2014

Revelion 2015 de neuitat, in Italia, pe schiuri!



Asa cum v-am mai povestit luna aceasta, vreau ca in vacanta de iarna sa incerc ceva cu totul si cu totul deosebit: sa invat sa schiez!

Stiu, sa imi spuneti ca este un sport care trebuia inceput de la o varsta frageda, la cativa anisori, nu cand te apropii de maturitate, cand deja esti la casa ta si ar trebui sa fii mai precaut... cu oasele tale.

Nu cred in asa ceva, eu zic ca viata trebuie traita la intensitate maxima si la 80 de ani, de aceea, daca sanatatea iti permite, de ce nu ai invata sa te dai pe schiuri la orice varsta?

Asa stand lucrurile, dupa ce mi-am facut o idee preliminara legata de echipamentul de schi necesar, pe care il voi comanda de pe net, a ramas acum sa imi aleg statiunea montana unde voi petrece o saptamana minunata pe partie, alaturi de iubitul meu Vlad si de o familie de prieteni foarte apropiati noua.

Agentiile de turism ne asalteaza cu ofertele lor, care de care mai tentante, acum, la final de an.

In ce ma priveste, nu vreau ceva obisnuit, chiar visez la un Revelion 2015 memorabil, de aceea am decis sa gasesc o locatie de vacanta cu adevarat deosebita.

Cum Alberto Tomba este unul dintre schiorii mei preferati, va intreb: unde oare ar fi mai nimerit sa deprind alunecatul pe schiuri decat in tara lui de bastina, Italia?

In plus, la cati romani sunt rezidenti in Peninsula, sigur voi auzi vorbindu-se in jur si romaneste, deci nu imi va fi dor de Predeal, Sinaia sau Straja prea mult.

Am intrat pe site-ul celor de la IdealTour si am ramas incantata de interesantele pachete turistice pentru Revelion 2015 Italia, afisate online. Preturile acestora sunt excelente, destinatiile de asemenea, iar experienta pe care aceasta agentie de turism a capatat-o in cei 9 ani de la infiintare, ma fac sa imi doresc sa le devin si eu clienta fidela.

Pentru apropiata vacanta de Sarbatori as merge pe varianta inchirierii unui apartament in zona Alta Badia (Piculin, San Martino), mai ales ca tarifele sunt foarte bune. Pentru o saptamana am plati acolo doar 1160 de euro, adica ne-ar reveni cam 580 de euro/familie. (Ganditi-va cat ar costa cazarea a patru turisti o saptamana la Sinaia, in iarna asta!)

Un apartament nou, de 3 stele, avand o suprafata de circa 30 de mp, mobilat in stil alpin, dotat cu bucatarie proprie si living room ne este, consider eu, mai mult decat suficient pentru a ne odihni si a sta la povesti seara.

Restaurantul se afla in apropiere, asa ca vom avea unde lua cina festiva la trecerea intre ani.

La 5 minute de mers pe jos se afla statia de telecabina „Piculin” cu acces spre Plan de Corones, deci vom putea petrece niste zile de neuitat, inconjurati de zapada pe meleaguri montane italiene.

Am mai aflat de pe site-ul www.idealtour.ro ca la fiecare 20 de minute exista un shuttlebus gratuit catre Sellaronda si Alta Badia, unde se gasesc nu mai putin decat  450 km de partii!

Este imposibil ca sa nu ne simtim bine acolo, iar eu sa nu reusesc sa imi implinesc visul de a invata sa schiez!

Oricum, chiar daca, prin absurd, voi constata ca sunt un adevarat antitalent in privinta celui mai popular sport alb al momentului si ca e mai bine sa ma rezum la saniuta de acum inainte, distractia va fi asigurata si, ce e mai frumos decat sa treci in 2015 aflandu-te undeva sus, pe culmile muntilor acoperiti de zapada?

Daca si voi sunteti pasionati de schi sau pur si simplu va doriti ca la cumpana dintre ani sa fiti undeva in Italia, la inaltime, va invit sa va alegeti pachetul de Revelion 2015 cel mai potrivit dintre acelea propuse de agentia de turism IdealTour din Baia-Mare!

Rezervarile le puteti face cu usurinta online, indiferent de orasul in care locuiti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...