vineri, 24 octombrie 2014

OnlineArts.ro – o galerie vizuala aflata la un click distanta de tine!

Portalul OnlineArts l-am descoperit in urma cu vreo trei luni, atunci cand, brusc, m-a lovit fiorul artistic si am decis ca trebuie sa revin la prima mea dragoste, PICTURA.

Mi-am facut atunci cont si uite asa, din vara asta, in mod gratuit, m-am ales cu o mini galerie virtuala unde pot sa-mi postez tablourile pe care le realizez alaturi de pictori consacrati sau doar amatori, asemeni mie.

Asa cum am observat, in ultima vreme tot mai multi iubitori de arta sunt interesati de achizitionarea unor tablouri cu animale in ulei.

Sincer, e de preferat sa pui un tablou pe perete cu chipul animalului favorit, decat sa il aduci impaiat sau sa ii expui capul pe post de trofeu,n-am dreptate?

Daca doriti ca animalul dvs. de casa sa fie imortalizat de un pictor talentat, in situatia in care nu aveti inclinatii artistice, o buna varianta este sa intrati pe portalul OnlinesArts unde puteti nu doar sa achizitionati tablouri gata pictate, ci, lucru extrem de important, sa comandati unui artist plastic un asemenea tablou special.

In principiu, lucrurile se desfasoara in felul urmator: dupa ce va faceti cont pe site, veti putea trimite un mesaj pictorului favorit (caruia ii stiati lucrarile de dinainte sau le-ati descoperit abia acum, dupa ce ati vizionat mini galeriile virtuale), iar daca va intelegeti, nu va trebui ca animalutul dvs. sa pozeze in atelierul maestrului. 

Pur si simplu trimiteti pictorului favorit mai multe poze, la o rezolutie cat mai buna, cu prietenul necuvantator (fata, profil, in miscare), alegeti tehnica de executie (pictura in ulei, acrilic, schita in creion, carbune, tus etc.), iar intr-un timp relativ scurt o sa primiti prin posta, curier sau direct inmanata de catre la executant lucrarea cu semnatura autorului.


Daca pur si simplu va plac animalele, puteti alege de pe portalul OnlineArts tabloul favorit, cu ajutorul butoanelor de cautare pe care le gasiti in partea stanga a paginii.

Navigarea este foarte usoara, iar daca va place in mod deosebit o lucrare aveti anexate ei toate datele principale: titlu, autor, pret si dimensiuni, timpul in care sa poate fi livrata si datele de contact ale creatorului vizual.



Va invit asadar pe OnlinesArts, intr-un interesant muzeu virtual cu vanzare, ce reuneste intr-un cadru modern mai multe generatii de artisti vizuali ce vor sa va bucure sufletul cu lucrarile lor pline de sensibilitate!




Un comentariu:

  1. Imi place foarte mult arta, mai ales pictura. In casa am putine tablouri, dar am investit o suma destul de mare in ele. Acum ma pune gandul sa-mi cumpar un tablou cu animale, imi plac foarte mult, mai ales ca am gasit un tablou fain pe site-ul mentionat de tine, se numeste alb, de Doru Cristian Deliu. E foarte fain :)

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...