miercuri, 9 iulie 2014

Motorvip - magazinul de piese si accesorii auto unde si femeile pot comanda usor!

Motorvip, site-ul de care v-am mai povestit in trecut, are o oferta impresionanta de accesorii auto, asa incat pana si fashionistele soferite au de unde alege cele mai moderne parasolare, rame foto, suporturi pentru telefon, brelocuri, ceasuri auto, covorase auto, huse volan, iar lista ramane deschisa...

Astfel, pentru domnisoarele pasionate de viteza, care considera ca un drum cu masina prin Bucuresti este aidoma unei calatorii in jungla africana, ce poate fi mai nimerit decat o serie de accesorii din gama „Zebra”?

Design-ul ce le aduce aminte de continentul negru le poate da avantul necesar pentru a se descurca prin aglomeratia din centrul orasului la orele de varf, dar si le poate indemna la prudenta sporita in trafic, pentru ca vanatorii-politisti de la circulatie stau la panda ca sa le sanctioneze cu amenda orice greseala.

Astazi insa nu despre accesoriile auto vreau sa scriu, ci despre generoasa multime de piese auto din oferta lor curenta, capabila sa duca pe culmile extazului orice sofer pornit in cautare de vreo componenta fara de care masina lui nu poate rula bine in aceasta vara, mai ales ca se apropie si perioada concediilor.

Sa zicem ca esti posesorul unui AUDI A3 Cabriolet 1.2 TFSI si ai nevoie de un filtru de aer marca MANN...

La doar 56.15 lei un MANN-FILTER filtru aer - AUDI A3 Cabriolet 1.2 TFSI ajunge la tine, dupa comanda online facuta pe site-ul motorvip.ro, prin posta sau curier in 24-48 de ore.

Si pentru ca orice autoturism care se respecta are nevoie si de un sistem de climatizare, tot aici gasesti si un NISSENS CONDENSATOR CLIMATIZARE la pretul de doar 476,49 lei.





Ce imi place mie cel mai mult la acest magazin auto online este faptul ca poti plati asa cum doresti, fara nicio restrictie: la primirea produselor (ramburs), in avans prin virament bancar, ordin de plata sau... prin Paypal.

Sincer, nu stiu multe magazine online de piese auto care sa accepte plata prin Paypal!

Nu uitati ca specialistii de la Motorvip sunt disponibili oricand sa acorde consultanta clientilor, pentru ca, vorba aceea, nu ne-am nascut toti mecanici auto.

Exista atatea filtre de cautare, atatea indicatii pe site, atatea feluri de a lua legatura cu acesti consultanti, foarte bine pregatiti sa ne acorde sfaturile cele mai bune noua, beneficiarilor produselor pe care ei le comercializeaza, incat... pana si noi, femeile care avem carnet de sofer, reusim sa ne descurcam daca suntem puse in situatia ingrata de a face singure o comanda de piese sau accesorii.

Si chiar vom putea comanda orice piesa, nu doar brelocuri sau huse de scaune auto!

Asadar, dragele mele, daca masina dvs. are nevoie de o piesa anume, intrati cu incredere pe Motorvip si o veti gasi cu siguranta cu ajutorul oamenilor de acolo!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...