miercuri, 9 iulie 2014

Carucioare copii ieftine si bune gasesti pe site-ul bekid.ro!

Daca esti proaspata mamica stii deja cat de util este un carucior pentru copilasul tau, mai ales acum, cand vremea este tocmai potrivita pentru plimbari in aer liber. 

Daca in primele luni de viata ale bebelusului te vei limita la a merge in parcul cel mai apropiat de casa, dupa ce copilul a implinit 6 luni, deci este de-acum „mare”, poate sa mearga si cu masina familiei in scurte calatorii. Iar la destinatie sigur o sa aiba nevoie de un carucior, daca nu vrei sa il porti tu si sotul tau doar in brate...

Iata de ce iti recomand un carucior copii tip sport, util indiferent de anotimp, extrem de simplu de folosit.

Un carucior copii sport Mykids Speedy B508 este alegerea perfecta pentru copilul tau! (Da clic pe poza pentru detalii.)

Ce imi place la acest carucior este faptul ca se poate plia asemeni unei umbrele, fiind asadar nu doar usor transportabil in portbagaj, dar si extrem de facil de pus in debaraua apartamentului la intoarcerea din calatorii sau de la plimbarile zilnice in parc.

Dotat cu manere foarte moderne, ergonomice, cu o bara de protectie fata detasabila, cu o copertina pliabila, cos pentru accesorii si jucarii, cu suport pliabil si husa pentru piciorusele copilasului, plus o husa de ploaie, cu frana la rotile din spate si dispozitiv de fixare la rotile pivotante din fata, este un motiv de bucurie pentru orice mamica. Bebelusul ei se va simti extrem de confortabil intr-un asemenea carucior modern, dotat cu toate utilitatile, iar ea il va putea plimba in voie, manevrand mijlocul de transport al micului foarte usor.

Extrem de stabil, data fiind greutatea sa de 9 kg, caruciorul poate sa fie folosit cu succes de copiii intre 6 si 36 de luni, ce au o greutate de pana la 15 kg.

Asa cum stim, protectia copilului trebuie sa fie intotdeauna cat mai ridicata, tocmai de aceea, acest carucior sport este dotat si cu o centura de siguranta in 3 puncte.

Mie mi-a placut foarte mult varianta mov a acestui carucior, pe care il puteti achizitiona online de pe bekid.ro in aceasta perioada la un pret foarte bun, de doar 349 de lei. Opiniile parintilor ce au achizitionat produsul sunt pozitive, de aceea consider ca este o investitie inteligenta pe care o puteti face in aceasta luna iulie. Stocul este limitat, asa ca, grabiti-va!

Si pentru ca acest carucior este la promotie, reducerea pretului sau fiind de aproape 100 de lei, va propun ca tot din gama de carucioare copii pliabile sa mai comandati si un al doilea carucior, extrem de util, tot de pe site-ul bekid.ro, magazinul online preferat de mii de parinti romani, dovada si numarul mare de fani de pe Facebook.

Caruciorul Fash Blue Puppies face parte din categoria de carucioare copii ieftine, dar bune. (clic pe poza pentru detalii!)

La un pret modic, de doar 146 de lei, este foarte ergonomic, dispunand de suport pentru picioruse, rotile din fata pivotante, o centura de siguranta cu prindere in 5 puncte.

Cu o greutate redusa, de doar 4,8 kg, cu posibilitatea de a fi pliat, este usor de transportat si foarte util in acest anotimp calduros.

La fel ca si caruciorul sport de care v-am povestit mai sus, poate suporta o greutate de pana la 15 kg si este ideal pentru acei copilasi care deja au inceput sa faca primii pasi.

Dupa plasarea comenzii pe site-ul www.bekid.ro si confirmarea acesteia, produsele ajung la client foarte repede, intr-un interval de 24-48 de ore.

Plata produselor se poate face la livrarea coletului de catre curier sau anterior, prin card sau ordin de plata.

Va recomand sa vizitati si voi magazinul electronic Bekid daca doriti sa alegeti dintr-o gama larga de carucioare copii. Sigur o sa gasiti ceva pe gustul dvs., indiferent de bugetul de care dispuneti!



In plus, nu uitati sa aruncati o privire si la sectiunea de scaune auto pentru copii pentru a alege unul performant, pentru ca este perioada concediilor si acesta este un obiect care sub nicio forma nu trebuie sa il treceti cu vederea, daca vreti sa calatoriti impreuna cu bebelusul dvs.!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...