joi, 27 martie 2014

Pregatiri de nunta...

Eu si prietenul meu am hotarat sa ne casatorim, asa ca am inceput pregatirile pentru nunta.

Primul pas a fost sa cautam un local adecvat unde sa se tina petrecerea, apoi sa gasim nasi si o formatie care sa ne cante. 

Dupa toate acestea am ajuns si la parerea ca ar fi timpul sa cumparam verighetele, dar nu ne ajungeau banii deoarece nici eu si nici el nu ne tragem din familii foarte instarite si ne descurcam cum putem. 

Am decis sa facem cateva sacrificii pentru a putea cumpara o pereche de verighete, asa ca am decis sa vindem niste obiecte personale mai valoroase pentru a putea acoperi pretul bijuteriilor.

Eu insami m-am decis sa imi vand o pereche de cercei de aur, iar el s-a gandit ca este timpul sa se desparta de xBox-ul sau, deoarece oricum nu mai aveam timp sa se joace si statea nefolosit. 

In sfarsit am facut rost de banii necesari si am plecat la Bijuteria Teilor pentru a cauta modele de verighete.

Ne-au fost necesare cateva ore pentru a alege modelul dorit.

 Am observat ca viitorul meu sot este o fire mai pretentioasa decat credeam si isi doreste ca aceasta nunta sa fie ceva special si perfecta totodata. 

Sper sa ma ridic si eu la nivelul asteptarilor sale si sper sa nu il dezamagesc, niciodata de acum pana la sfarsitul vietii noastre impreuna.

Imi doresc ca el sa fie fericit si sa il stiu in siguranta alaturi de mine, dar tot ce vreau de la el este sa imi ofere un copil superb sau, cine stie, poate chiar mai multi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...