joi, 27 martie 2014

O calatorie de vis in Egipt

Intotdeauna am fost curioasa sa aflu mai multe despre cultura si civilizatie egipteana. Acum, in sfarsit, imi pot indeplini visul de a ajunge in acea tara. 

Am descoperit prin intermediul unei firme de turism cele mai bune oferte early booking care pot exista la momentul actual, asa ca nu am stat pe ganduri si m-am pus pe strans bani pentru urmatoare vacanta.

Firma respectiva mi-a mai prezentat si cateva oferte Santorini dar nici nu am vrut sa aud. Imi doresc de prea mult timp sa merg in Egipt si tocmai de aceea am ales sa resping orice alta oferta. Acum trebuie sa merg la munca in ore suplimentare pentru a reusi sa acopar pretul biletului, deoarece locul de munca actual nu imi ofera foarte multe avantaje in ceea ce priveste situatia financiara. 

Sunt constienta ca pentru a merge in vacanta dorita trebuie sa fac unele sacrificii, dar sunt pregatit pentru asta. Orice s-ar intampla o sa ma tin de planul actual de a strange bani si de a avea parte de un sejur Egipt 2014

Nimic nu ma va opri sa imi indeplinesc visul de a vizita celebrele piramide ale faraonilor din vechile timpuri. Este ceva extraordinar cum in timpul acela egiptenii au reusit sa construiasca acele fenomene ale arhitecturii. Tinand cont ca pietrele ce cantareau sute de tone au fost carate tocmai de pe raul Nil, constructia acestor piramide pare formidabila. Se stie faptul ca faraonii erau mumificati dupa moartea lor si introdusi in aceste piramide. Absolut totul la aceasta tara este incredibil. Imi doresc din suflet sa pot ajunge sa cunosc mai bine acele locuri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...