duminică, 30 martie 2014

Mobila artizanala, primul pas pentru o viitoare afacere

Am cautat pe internet preturi la mobila, deoarece vreau sa reamenajez un dormitor al casei si am fost speriat cand am vazut la ce costuri se ridica aceasta investitie asa ca am luat alta hotarare. 

Vreau sa construiesc de unul singura mobile dorita si cred ca voi iesi mult mai ieftin. M-am interesat de osb pret pentru ca din acest material vreau sa fac o noptiera si am cumparat 10 placi.

Urmatorul pas a fost sa merg la un magazin si sa cumpar suruburi si holsuruburi pentru imbinarea pieselor, deoarece nu vroiam sa le lipesc, pentru ca scade rezistenta. Nu mi-a luat foarte mult timp pentru a intelege cum stau lucrurile. 


Am cumparat si cateva manual ajutatoare si m-am apucat de treaba. Dupa ce am terminat cu asamblatul am observant ca inca mai lipseste ceva. Era vorba de manerele necesare pentru deschis usitele si sertarele. Am cautat pe internet manere mobila si am avut de ales dintr-o gama foarte diversificata. 


Trebuia sa aleg culoare si marimea potrivita pentru ceea ce creasem eu, deoarece voiam ca munca mea sa nu o stric tocmai la sfarsit. Dupa ce am montat si manerele, am dat gauri in pereti si am pus suporturile pentru noua mea creatie. 

Cand am avut primii musafiri,am avut o placuta surpriza in momentul cand acestia m-au intrebat de unde am cumparat mobila de pe pereti. Le-am explicat ca eu am facut-o si nu le-a venit sa creada. Ma gandesc ca pe viitor sa imi deschid un mic atelier unde, impreuna cu fiul meu, sa putem construi si vinde mobile in intreg orasul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...