vineri, 28 martie 2014

Idei de afaceri: Infiintarea unui magazin de lenjerie sexy

Cand am terminat facultatea, am decis impreuna cu doi prieteni foarte bun sa ne deschidem o afacere.

Nu aveam nici cea mai mica ideea despre ceea ce ne dorim, asa ca am analizat foarte bine piata   si am decis sa deschidem un magazin de lenjerie si imbracaminte sexy.

Acum, dupa 4 ani de cand   afacerea este pe picioare, suntem foarte multumiti de alegerea facuta, dar intotdeauna trebuie sa fim la curent cu ceea ce se cere si ce este la moda. 

Saptamana asta suntem in cautarea unor noi seturi sexy   de lenjerie intima si tot felul de elemente vestimentare din aceasta gama. 

Unul din colegii mei a   descoperit pe internet un site unde se vand rochii latex la un pret de depozit, asa ca am decis sa   cumparam si nou cateva zeci de aceste modele, deoarece eram convinsi ca se vor vinde precum painea   calda. 

Am intuit foarte bine, deoarece imediat dupa ce le-am introdus pe stoc, cererea a fost asa de mare incat in doar cateva ore am ramas fara nici o astfel de rochie.

Imediat am mai comandat 200 de bucati pentru a acoperii cererea pietei.

Este greu sa supravietuiesti intr-o astfel de afacere, deoarece   intotdeauna exista alte firme competitive, iar concurenta ar face orice ca sa te poate exclude de pe piata, asa ca   intotdeauna suntem pregatiti pentru orice sacrificiu. 

Facem toate aceastea pentru a nu ajunge la un moment   dat sa fim obligati sa inchidem firma si s-a regretam toti acesti ani pe care i-am investit in ea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...