luni, 31 martie 2014

Fii atent la cresterea bebelusului tau

Este recomandat ca in casele persoanelor care au un copil mic sa fie termometre copiiAcestea sunt deosebit de utile pentru a-ti putea ajuta la timp micutul atunci cand se imbolnaveste. Sunt diferite boli care se manifeste prin febra, si din moment ce vezi ce temperatura are bebele tau, vei putea sa consulti un pediatru cat mai repede.

Cel mai adesea, febra anunta faptul ca e posbil ca micutul tau sa aiba o infectie. Sunt insa si situatii in care febra apare in cazul in care copilasul este prea gros imbraca, cand ii ies dintisorii, sau dupa ce a fost vaccinat. Aceste ultime situatii nu sunt ingrijoratoare. Insa, trebuie sa aveti grija ca intr-adevar acestea sa fie cauza febrei, nu altele mai grave.


De asemenea, mamicile stiu cat de important este alaptatul pe cale naturala. Din nefericire, nu toate mamicile reusesc sa alapteze cu usurinta din cauza unor probleme de sanatate. Unele pot avea nevoie de anumite accesorii de alaptarecare sa le ajute. Sunt insa si accesorii pentru alaptare menite sa asigure mamei un grad de confort ridicat atunci cand alapteaza.


Alaptatul este solutia recomandata si folosita in primele luni de viata. Dupa 6 luni, micutul tau poate incepe sa se bucure de biscuiti bebelusi care sunt deliciosi. Acestia trebuie alesi cu grija si trebuie sa ai grija la continutul de gluten pe care il contin.


Bucura-ti micutul cu ce e mai bun pentru el si lasa-te pe mana specialistilor care au creat cu grija mancarea pentru bebelusi. Alege cu incredere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...