sâmbătă, 29 martie 2014

Comenzile online de produse IT iti economisesc timpul!

Sunt un gamer inrait si imi petrec majoritatea timpului in fata laptopului jucandu-ma cele mai performante si mai noi jocurid e pe piata. De scurt timp mi-am instalat Battlefield 4 si ma joc necontenit de cateva zile.

Am observant ca laptopul meu nu mai face fata si se incalzeste din ce in ce mai mult asa ca am decis sa imi cumpar un cooler laptop pentru a ajuta sistemul de racire si nu cumva sa mi se arda.

Am tot cautat pe internet preturi ale acestor coolere si am hotarat sa imi comand unu online, deoarece este mult mai confortabil si economisesc timp. 

Odata cu acest cooler am decis sa imi cumpar si o husa Samsung Galaxy S2, deoarece ma joc si pe telefon si vrea sa nu se uzeze in timp. 

Astazi a sosit curierul cu coletele si am montat coolerul pe laptop, astfel incat am inceput din nou sa ma joc fara nicio problema.

Laptopul meu nu se mai incalzeste deloc acum, chiar si atunci cand ma joc Battlefield 4 la cele mai mari cerinte. 

Coolerul isi face foarte bine treaba. Ma multumeste foarte tare su husa telefonului, cu toate ca acum este putin mai gros ca la inceput si o sa imi trebuiasca putin timp sa ma obisnuiesc. 



Acum, cand am observant cat de usor este sa comanzi online, am decis sa imi cumpar si o camera auto ca nu se stie niciodata cand este nevoie sa inregistrezi ceva in trafic si nu ai cu ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...