marți, 25 martie 2014

CISS- solutia pentru imprimante

            Sistemul CISS este un sistem de alimentare continua, a carui utilizare duce la realizarea unei printari care poate fi considerata a fi egala cu aproximativ 20 de cartuse pentru imprimantele HP.

            Acest sistem de alimentare continua este compatibil cu modelele de imprimante HP 3070A, B010A, 5510, 5515,6510.

            Abrevierea CISS provine de la sintagma "continue ink supply system", aratand astfel, inca din denumire, principalele avantaje pe care le prezinta, si anume scaderea costurilor de imprimare cu un procent de pana la 90% prin reducerea cheltuielilor de printare la simplul cost al cernelii care este folosita.

            Acest sistem de alimentare continua vine incarcat cu o cantitate de 100 ml de cerneala din fiecare culoare, spre deosebire de un cartus original HP care contine numai 6 ml de cerneala. Oferta cartus hp 301 se pare ca e un pret pentru toata lumea.

            In plus, sistemul CISS este compatibil si cu alte imprimante care folosesc cartuse cu cod asemanator.

            O lista a acestor imprimante poate fi consultata pe oferta laminator a3, site care comercializeaza acest produs.

            Sistemul CISS nu este de unica folosinta, tancurile exterioare putand fi incarcate foarte usor cu cerneala, dupa golire.

            In ceea ce priveste achizitionarea propriu-zisa, distrugator de documente pune la dispozitia clientilor sai o modalitatea foarte simpla de comanda, prin completarea unui formular. Livrarea produselor se face prin curier rapid, in 24 de ore in reteaua acestuia si 48 de ore in afara retelei.

            De asemenea, produsele comercializate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia calitatii, existand, tocmai din acest motiv, posibilitatea returnarii produselor achizitionate intr-un termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...