miercuri, 26 martie 2014

Cele mai “eficiente” cadouri personalizate

Produsele personalizate sunt din ce in ce mai intalnite in mediul de business, pe strada, si, de fapt, in locuri dintre cele mai inedite.

Asadar, daca si tie ideea de a oferi produse personalizate cu brand-ul afacerii tale ti se pare una stralucita, iata si cateva dintre cele mai bune optiuni in domeniu:

• Agenda sau blocnotes-ul.

 Acestea sunt unele dintre obiectele care nu lipsesc de pe birouri, indiferent ca la acestea s-ar afla un barbat sau o femeie, un adult sau un tanar.

De cele mai multe ori, agenda este o extensie a personalitatii posesorului sau, reprezentand o adevarata carte de vizita. Tocmai de aceea, agenda este un cadou oportun atat pentru colaboratori, cat si pentru proprii angajati. Aceste agende personalizate fac diferenta!

• Gentile de laptop.

 Indiferent de mesajul sau tehnica utilizata, personalizarea unei genti de laptop reprezinta, fara indoiala, una dintre cele mai fericite optiuni pentru cadouri in mediul de business. Si nu numai pentru cadouri. De foarte multe ori, angajatii unei companii poarta cu sine genti laptop inscriptionate cu sigla sau mesajul companiei. 


• Pungi sau sacose personalizate.

Utilizate de cele mai multe ori de catre magazine pentru ambalarea produselor inainte de a le oferi cumparatorilor, acestea reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de promovare si, de asemenea, una dintre cele mai ieftine.

Un ambalaj atragator poate da un boost brand-ului in cauza, dupa cum aflam de pe www.promotin.eu, site-ul agentiei Hell Advertising, cei mai reputati profesionisti in domeniu, care pun la dispozitia clientilor obiecte personalizate de cea mai inalta calitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...