Bilete de avion catre destinatii de vis...

Vreau să-mi cumpăr câteva bilete de avion  ieftine Blue Air către Barcelona. Am căutat pe Google: “bilete avion Barcelona” și am găsit câteva zboruri la un preț foarte mic.

Eu am mai am la active câteva zboruri Tarom, însă mă gândesc să încerc ceva nou: niste bilete avion Barcelona. Vreau să-mi fac un concediu de o săptămână și vreau să prind și un meci de-al Barcelonei. 

Sunt fan al fotbalului și fan Barcelona, mi-ar place enorm de mult să văd un meci. 

Vreau să-mi fac un concediu așa cum vreau eu, cu fotbal, bere, cluburi, distracție ș.a.m.d.

Vreau să vizitez, să fac poze și să îmi petrec concediul așa cum il visez. Am ales să-mi petrec concediul la un hotel de 5 stele, full-option.

Nu am plătit foarte mult, am beneficiat și de o reducere destul de interesantă. Am primit totul la jumătate de preț pentru că am fost al 100-lea străin pe care hotelul l-a avut... gratis la sauna ș.a.m.d. 

Abia aștept să plec. Săptămâna viitoare îmi voi face bagajele și sper să îmi fac și eu un concediu așa cum am vrut de multa vreme. 

De câțiva ani de când muncesc, nu am avut concedii. Uneori am pierdut și motivația la muncă din cauza aceasta. Abia aștept să văd cum va fi. Voi unde v-ați face concediu? Ce oraș vă place? Unde visați să mergeți?  In viitor ar vrea sa prind si un pret bilete avion Miami cat mai bun...

Aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Plantatii de merisoare - o afacere de succes pentru un cultivator roman!

Cea mai eficienta arma impotriva paduchilor de par

DJ sau formatie nunta Bucuresti? Tu ce alegi?