marți, 11 martie 2014

Schimba-ti masina in prag de primavara!

Ma ocup cu comercializarea hainelor in targuri saptamanale.

Masina mea veche de peste 15 ani deja era destul de obosita si incepuse sa ma cam dezamageasca. 

Cum timpul nu prea mi-a permis sa maerg la targurile de masini m-am decis sa aleg calea internetului care m-a scutit si de cativa banuti in pus. 

Pe site-ul celor de la Timas am gasit o dubita VW CADDY, an de fabricatie 1999 care se afla intr-o stare foarte buna de functionare, am preferat sa o achizitionez pe aceasta in defavoarea uneia noi pentru costurile mult mai mici.

 Am contactat societatea care se ocupa cu vanzarea acesteia pentru a stabili o intalnire. La vederea automobilului am constatat cele spuse pe site, dar pentru a pleca linistit acestia mi-au facut o revizie in service–ul lor propriu pentru a ma convinge de rezultate.

Mi-au aratat rezultatele diagnozei la sistemul de injectie si injectoare. Sunt foarte multumit cum merge masina, are un motor Diesel care are o eficienta mai mare decat cel pe benzina dupa parerea mea. 

A fost deja inmatriculata si cu omologarile facute, scutindu- ma astfel de un intreg noian de cheltuieli. Acum circul in siguranta cu masina mea fara probleme.

Va recomand si voua, daca vreti sa va schimbati autoturismul cu unul second hand, sa intrati pe Timas.ro, iar daca vreti  unul nou-nout, puteti face o simpla cautare pe Google dupa  "masini noi Timas.ro" si veti avea de unde alege! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...