duminică, 30 martie 2014

Mi-am cumparat bicicleta online!

Plimbandu-ma prin marile mall-uri din Capitala am ramas uimita la preturile de la biciclete.

Cand am ajuns acasa, am stat si m-am gandit ca nu ar fi rau sa imi cumpar si eu un astfel de mijloc de transport pentru a mai economisi cativa bani de la bugetul familiei. 

Astfel, urmatoarea zi am plecat hotarata spre cel mai apropiat mall sa imi cumpar o bicicleta. Cand am ajuns acolo am avut trista surpriza sa descopar ca toate bicicletele s-au vandut din pricina pretului foarte scazut. 

Suparata am plecat spre casa si am decis sa imi cumpar una de pe internet. 

Am cautat pe cateva site-uri specializate in biciclete si cu un click aici,  un click colo am ajuns unde vroiam. Mai exact la categoria de biciclete care mi se potrivesc cel mai bine mie. 

Am dat comanda si am primit bicicleta acasa in scurt timp prin intermediul unui curier rapid.

Nu stiam cat de usor este sa cumperi de pe internet!

Nu trebuie decat sa vezi oferta si sa iti alegi modelul, apoi este un pas foarte scurt pana cand o sa te poti urca pe ea si sa te plimbi. 

Acum recomand tuturor prietenilor mei sa isi cumpere biciclete, deoarece consider ca iti schimba viata in bine si te face sa realizezi ce viata plictisitoare aveai inainte. Este mult mai placut sa mergi la serviciu pe bicicleta, decat cu masina. Scutesti timp, dar si foarte multi bani care se duceau pe combustibil. Sunt mandra de alegerea pe care am facut-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...