duminică, 16 martie 2014

Fii un afacerist de succes folosind resursele online!

Conectoo te invata cum sa iti dezvolti afacerea, dispunand de resursele online pe care ti le ofera.   

Cat despre functionalitate, putem spune ca e cel mai simplu si rapid software prin care am putea   trimite newslettere. Daca esti la inceput,trebuie sa stii primii pasi in utilizarea aplicatiei, mai precis cum functioneaza.  

Mai intai, iti construiesti o baza de data,fiind ajutat sa integrezi un formular de abonare cu site-ul tau   pe care il poti personaliza. Poti creste sau importa baza de date. Poti alege template-uri HTML pentru a- ti personaliza e-mail-ul,poti adauga imagini sau fisiere. Poti trimite rapid campanii, intregii liste sau unui   segment din ea, in functie de interesele tale si ale campaniei pe care o reprezinti.   

Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este acela ca poti monitoriza rezultatele, in sensul ca poti analiza numarul de click-uri, abonari, dezabonari, raportari de spam.

Astfel, poti dezvolta o relatie cu clientii, intelegand impactul pe care il au campanile tale asupra lor si totodata, vei stii ce   trebuie schimbat si ce nu.


Mai multe despre e-mail marketing si politica anti-spam aflati de pe site-ul Conectoo.ro!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...