duminică, 30 martie 2014

Din secretele unui antreprenor de succes

Ma consider un antreprenor de succes. Mai ales de cand am reusit sa imi deschid o mica firma de transport. 

Noi ne ocupam cu tot ceea ce tine de curierat rapid. Pentru a ma asigura ca angajatii mei ajung cu pachetele in timpul stabilit la client a trebuit sa iau unele masuri care impun costuri suplimentare. 

De exemplu am intrat pe smartfleet.ro pentru a cauta servicii de monitorizare prin GPS a masinilor angajatilor mei. 

Astfel eu stiu exact unde sunt si ce fac intr-un anumit moment. Aceste servicii mi-au adus un profit considerabil, in timp deoarece au scazut costurile de intretinere a autovehiculelor, dar si costurile atribuite combustibilului. 

Consider ca daca vrei sa ai succes in afaceri in zilele noastre si mai ales daca ai o firma de transport, trebuie obligatoriu sa iti construiesti un program de monitorizare flota online

Doar asa va puteti ridica la nivelul competitiei. De cand beneficiez de un astfel de program de monitorizare sunt mai linistit cand stiu ca eu detin controlul absolut al angajatilor mei si al masinilor firmei mele. 

Totodata am observant ca pachetele ajung mult mai repede la client deoarece soferii simt nevoia de a se grabi odata ce sunt constienti ca eu ii pot urmari tot timpul.

Astfel am crescut afacerea asa mult incat nu m-as fi gandit niciodata ca o sa ajung la un nivel asemanator acestuia. As recomanda oricui aceste servicii, atat timp cat nu le-ar folosi pentru a concura impotriva mea. Sunt foarte mandru de alegerea facuta, odata ce vad rezultatele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...