sâmbătă, 21 decembrie 2013

REVELION COOL 2014 la SALA POLIVALENTA, pentru tinerii de orice varsta!




Revelionul se apropie cu pasi repezi si probabil multi dintre noi ne-am schitat deja in minte cam cum am vrea sa pasim in magicul 2014, despre care am auzit lucruri promitatoare de la astrologii care se tot perinda pe la televizor.

In timp ce Sarbatoarea Craciunului este petrecuta la noi, la romani, foarte traditional, in familie, daca ne gandim la noaptea dintre anul vechi si anul nou, lucrurile se schimba radical.

Mai ales in situatia in care nu esti tocmai pensionar (desi nu vad de ce ar un impediment acest lucru!), sigur ai vrea sa transformi aceasta trecere intr-una memorabila, de care sa iti aduci aminte cu placere in lunile ce vin...

Varianta clasica ar fi aceea unei iesiri la restaurant cu familia sau ciocnirea unei cupe de sampanii in creierul muntilor, la o pensiune ascunsa printre culmile inzapezite...

In ce ma priveste, pentru mine cel mai frumos Revelion ramane acela petrecut candva demult, tare demult, cand tocmai implinisem 17 ani si am organizat impreuna cu prietenii mei o petrecere pe cinste in care am dansat, am ras, am cantat la chitara si ne-am simtit atat de bine, incat si acum ma gandesc cu multa nostalgie al acele vremuri, cand nu aveam nicio grija, cand viitorul parea ca se asterne luminos in fata noastra si ca putem cuceri lumea intreaga cu entuziasmul nostru tineresc.

Intre timp lucrurile s-au mai schimbat putin, prietenii fie au trecut intr-o lume mai buna sau au plecat in strainatate, asa incat, ramasa impreuna cu familia mea pe aici, in Romanica noastra draga, dar atat de incercata, mi-e dor de starea a aceea de gratie din minunatul an 1985...

Exuberanta tinereasca nu s-a estompat deloc, in ceea ce ma priveste, asa se face ca ma uit cu uimire in jur la cat de garboviti sunt unii dintre colegii mei de generatie.

De aceea, va propun chiar si celor trecuti de 40 de ani sa ia in calcul foarte serios, mai ales daca sunt din Bucuresti, petrecerea Revelionului intr-un mod extrem de COOL, la Sala Polivalenta!

MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 - New Years’Eve Dance Party, cu participarea 
extraordinara a Playboy. Experimentati cea mai incitanta petrecere din oras la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22,00!



Detaliile acestei petreceri de pomina care o sa descatuseze in voi energiile tineresti, indiferent de varsta, le gasiti pe site-ul  www.meiromania.com!

De retinut: evenimentul este destinat doar persoanelor de peste 18 ani, asa ca este indicat sa gasiti inca de pe acum cu cine sa lasati copiii minori in noaptea dintre ani!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...